Bas Golden mile tower

Cari Golden mile tower Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Transtar Travel
  • StarMart Express

Bas Daripada Golden mile tower

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Golden mile tower ke Kuala Lumpur12020.00HARGA PANDANGAN
Golden mile tower ke Malacca5715.00HARGA PANDANGAN
Golden mile tower ke Berjaya times square5620.00HARGA PANDANGAN
Golden mile tower ke Tbs (terminal bersepadu selatan)4720.00HARGA PANDANGAN
Golden mile tower ke Genting highlands2225.00HARGA PANDANGAN

Bss Kepada Golden mile tower

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Kuala Lumpur ke Golden mile tower7115.00HARGA PANDANGAN
Berjaya times square ke Golden mile tower3720.00HARGA PANDANGAN
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Golden mile tower2915.00HARGA PANDANGAN
KLIA ke Golden mile tower2260.00HARGA PANDANGAN
Malacca ke Golden mile tower2025.00HARGA PANDANGAN

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Golden mile tower Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Golden mile tower boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Golden mile tower dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my

Syarikat Bas Popular di Golden mile tower Terminal Bas

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Golden mile tower. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Golden mile tower adalah:

Lihat Lagi

Kenapa memilih untuk menempah tiket dengan redBus?

Setiap pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Tawaran dalam Tiket Bas Golden mile tower

Penumpang yang ingin melakukan perjalanan ke dan dari Golden mile tower boleh mendapat diskaun sehingga 20% untuk tiket bas Golden mile tower online. redBus membawakan pengalaman tiket bas yang luar biasa dengan potongan harga dan tawaran yang besar. Pilih mana-mana bas yang ada ke dan dari Golden mile tower dan jimat besar semasa membuat tempahan tiket bas. Perjalanan bas yang berpatutan di sekitar Golden mile tower bukan lagi mimpi!

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Bagaimanakah saya menghubungi jabatan perkhidmatan pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan bantuan mengenai pembelian anda atau anda mempunyai sebarang soalan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh menghubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan mendail +60330992524 atau dengan menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah saya perlu membuat akaun di laman web redBus untuk membeli tiket bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah lebih baik sekiranya anda mencipta akaun kerana ianya dapat membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan sejumlah diskaun dan tawaran serta anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apa yang berlaku jika bas tidak memulakan perjalanan pada masa yang ditetapkan di dalam tiket dan / atau dibatalkan?
A: Untuk setiap masalah logistik serta penyelesaiannya, ianya perlulah dirujuk secara langsung di kaunter pengendali bas.
Q: Apa diskaun yang terdapat pada tiket bas Golden mile tower?
A: Golden mile tower adalah terminal bas yang popular dan penumpang yang menempah tiket bas mereka di redBus boleh mendapat diskaun sehingga 20% untuk tempahan bas Golden mile tower.
Q: Bolehkah saya membuat pilihan terminal menaiki dan menuruni bas melalui redBus?
A: Sudah tentu anda boleh! Cari terminal pilihan anda di bahagian pengambilan penumpang dan destinasi, kemudian pilih tarikh perjalanan anda serta klik butang carian. redBus akan menunjukkan senarai operator bas yang dijadualkan ke destinasi anda serta jadual mereka.
Q: Bagaimana saya boleh membeli tiket ke Golden mile tower?
A: Anda boleh membeli tiket bas ke dan dari Golden mile tower atau ke mana-mana destinasi pilihan anda di Malaysia dengan hanya melawati laman web rasmi redBus iaitu redbus.my/ms