Bas Pasir mas

Cari Pasir mas Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Sani Express
  • Sani United

Laluan Bas Terunggul Dari Pasir mas

LaluanBas PertamaBas lepas
Pasir mas ke Tbs (terminal bersepadu selatan)00:0021:00TEMPAH SEKARANG
Pasir mas ke Kuala Lumpur00:0021:00TEMPAH SEKARANG
Pasir mas ke Penang10:1522:30TEMPAH SEKARANG
Pasir mas ke Klang00:0021:00TEMPAH SEKARANG
Pasir mas ke Shah alam00:0021:00TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Pasir mas

LaluanBas PertamaBas lepas
Kuala Lumpur ke Pasir mas00:0022:00TEMPAH SEKARANG
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Pasir mas00:0022:00TEMPAH SEKARANG
Shah alam ke Pasir mas00:0021:05TEMPAH SEKARANG
Penang ke Pasir mas09:0022:00TEMPAH SEKARANG
Klang ke Pasir mas00:0020:30TEMPAH SEKARANG

Pasir mas Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Pasir mas mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Pasir mas

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Pasir mas yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • No 4, Terminal Bandar Tasik Raja 17000 Pasir Mas, Kelantan (0199158829)
  • Pasir Mas
  • Pasir Mas, Kelantan
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Pasir mas

Beberapa titik drop popular di Pasir mas diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Pasir mas adalah seperti berikut:

  • No 4, Terminal Bandar Tasik Raja 17000 Pasir Mas, Kelantan (0199158829)
  • Pasir Mas
  • Pasir mas
Lihat Lagi

Pasir mas Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Pasir mas boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Pasir mas dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q-1). Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q-2). Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q-3). Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Pasir mas?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q-4). Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q-5). Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.