Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Terminal Bas Segamat ke Johor Bahru

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
2 jam 30 minit
Terminal Bas Segamat
Johor Bahru
124
MYR 18.00

Jarak dengan Bas Terminal Bas Segamat ke Johor Bahru

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:31

Jadual Bas dan Harga Terminal Bas Segamat ke Johor Bahru

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Disabled 07:30 21:00 2 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
KKKL Express 00:00 21:30 2 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Sanwa Express 09:45 23:31 2 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
S&S International Express 07:00 21:00 2 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Terminal Bas Segamat ke Johor Bahru?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Terminal Bas Segamat hingga Johor Bahru semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Terminal Bas Segamat ke Johor Bahru di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Terminal Bas Segamat hingga Johor Bahru adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.


Bas Terminal Bas Segamat ke Johor Bahru

Perjalanan dengan bas dari Terminal Bas Segamat untuk Johor Bahru yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Terminal Bas Segamat untuk Johor Bahru.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Disabled
 • operator-logo
  KKKL Express
 • operator-logo
  Sanwa Express
 • operator-logo
  S&S International Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Terminal Bas Segamat ke Johor Bahru di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Terminal Bas Segamat ke Johor Bahru secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/terminal-bas-segamat-to-johor-bahru

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/terminal-bas-segamat-a-johor-bahru

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Terminal Bas Segamat ke Johor Bahru di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡