• Perlukan Bantuan? No. Tol : +60-392121628
    Emel : support@redbus.my
redBus.in

SAFE & SECURE
ONLINE PAYMENTS
Johor bahru ke Bukit mertajam tiket bas

Buses From Johor bahru to Bukit mertajam

Perjalanan
Perkhidmatan
Bas Pertama
Bas Terakhir

JB Transliner

8Buses
10:30
21:30

Qistna Express

5Buses
8:30
23:59

KBES

4Buses
1:30
23:59

Tiket – tiket bas dari Johor bahru ke Bukit mertajam

Melancongdari Johor bahru ke Bukit mertajam lebihmudahdenganredBus, iamenawarkanpelbagaipilihan bas dariinventorimereka yang banyakdalammembantumelancarkanpenempahan bas secaraatastalian. Tinggalkansemuakebimbanganandadanalamipengalamanperjalanan yang sempurnadari Johor bahru ke Bukit mertajam di Malaysia.Ikutikaedahpenempahantiket bas yang mudah, selamatdancepatdanpunyaiperjalanan yang menyeronokkan!

Pengendali – pengendali bas yang beroperasi di laluanini

Ramaipengendali – pengendali yang terkenalberulangalikdengan bas – bas merekadari Johor bahru ke Bukit mertajampadasetiaphariuntukmemastikanpenumpang – penumpangmendapatkeperluanperjalanan yang lengkap. Pengendali – pengendali yang terkenalseperti JB Transliner, Qistna Express & KBES menawarkanpelbagaijenisperkhidmatan bas.

Perjalanan bas – bas dari Johor bahru ke Bukit mertajam

Di kawasantersebutterdapat 1 bas – bas yang beroperasidari Johor bahru ke Bukit mertajam secaraberkala, tawaran yang baikuntukfungsi bas – bas padawaktusiangdanmalambergantungkepadajenisdanpengendali bas.

Pengaturan masa biasanyaberbezadaripengendali bas kejenisnya, perjalananakanmengambil masa 08 jam 30minit bergantungdengankeadaantrafik ,strukturjalanrayadankeadaaniklim / cuaca di Malaysia

Belitiket – tiket bas padaharga yang terbaik di redBus

Tambang bas bermuladari Johor bahru ke Bukit mertajam ialahdari 206.16 MYR bergantungpadajenisdanpengendali bas.
Andakinibolehmenempahtiket – tiketsecaraatastaliandari Johor bahru ke Bukit mertajam di redBus.my. Rebut peluangdari masa kesemasatawaranpenempahantiket bas redBus.