Bas Tanjung malim

Cari Tanjung malim Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Maraliner
  • Arwana Express
  • SP BUMI
  • Star Coach Express
  • Aerobus

Laluan Bas Terunggul Dari Tanjung malim

LaluanBas PertamaBas lepas
Tanjung malim ke Kuala Lumpur05:5021:00TEMPAH SEKARANG
Tanjung malim ke Pudu Sentral (Puduraya)05:5019:00TEMPAH SEKARANG
Tanjung malim ke Johor bahru11:0023:30TEMPAH SEKARANG
Tanjung malim ke Kuala terengganu09:3023:00TEMPAH SEKARANG
Tanjung malim ke Changlun Bus Station00:0023:55TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Tanjung malim

LaluanBas PertamaBas lepas
Kuala Lumpur ke Tanjung malim07:0023:55TEMPAH SEKARANG
Pudu Sentral (Puduraya) ke Tanjung malim07:0020:30TEMPAH SEKARANG
Singapore ke Tanjung malim09:4523:59TEMPAH SEKARANG
Kuala terengganu ke Tanjung malim08:3022:00TEMPAH SEKARANG
Sungai petani ke Tanjung malim09:4523:59TEMPAH SEKARANG

Tanjung malim Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Tanjung malim mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Tanjung malim

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Tanjung malim yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Tanjung Malim
  • Counter 8 Tanjung Malim 05-4594566 (017-3270688)
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Tanjung malim

Beberapa titik drop popular di Tanjung malim diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Tanjung malim adalah seperti berikut:

  • Tanjung Malim
  • Terminal Bus Tanjung Malim
  • Tanjong Malim
Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Tanjung malim

Perjalanan ke dan dari Tanjung malim dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Tanjung malim. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Tanjung malim bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Tanjung malim Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Tanjung malim boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Tanjung malim dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Tanjung malim?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Tanjung malim?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Tanjung malim, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Tanjung malim.