Bas Pasir gudang

Cari Pasir gudang Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
 • SC Southern Express
 • Southern Putra Liner

Laluan Bas Terunggul Dari Pasir gudang

LaluanBas PertamaBas lepas
Pasir gudang ke Kuala Lumpur00:0000:20TEMPAH SEKARANG
Pasir gudang ke Tbs (terminal bersepadu selatan)00:0000:20TEMPAH SEKARANG
Pasir gudang ke Shah alam00:0000:20TEMPAH SEKARANG
Pasir gudang ke Seremban00:0000:20TEMPAH SEKARANG
Pasir gudang ke Kemaman09:0023:00TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Pasir gudang

LaluanBas PertamaBas lepas
Seremban ke Pasir gudang00:0000:30TEMPAH SEKARANG
Terminal 1 seremban ke Pasir gudang00:0000:30TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Pasir gudang00:0000:15TEMPAH SEKARANG
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Pasir gudang00:0000:15TEMPAH SEKARANG
Kajang ke Pasir gudang00:0000:00TEMPAH SEKARANG

Pasir gudang Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Pasir gudang mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Pasir gudang

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Pasir gudang yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

 • KOMPLEKS PASIR GUDANG
 • Pasir gudang
 • pasir gudang bus terminal 019-7432690
 • Pelabuhan Pasir Gudang (gateway To Batam)
 • Terminal Bas Pasir Gudang
 • Terminal Bus Pasir Gudang
 • TERMINAL FERI,Plot No. 21, Phase 4, Jalan Feri Pelabuhan Pasir Gudang 81700 PG Johor (07-2521062/ 019-7432690)
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Pasir gudang

Beberapa titik drop popular di Pasir gudang diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Pasir gudang adalah seperti berikut:

 • Bus Station Mara College Pasir Gudang
 • Bus Station Politekink Pasir Gudang
 • Bus Station Uitm Pasir Gudang
 • KOMPLEKS PASIR GUDANG
 • Pasir Gudang
 • Pasir gudang
 • pasir gudang bus terminal 019-7432690
 • Petron Midas Seri Alam Pasir Gudang
 • Terminal Bas Pasir Gudang
 • Terminal Bus Pasir Gudang
Lihat Lagi

Syarikat Bas yang beroperasi ke Pasir gudang

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Pasir gudang. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Pasir gudang adalah:


Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Pasir gudang

Perjalanan ke dan dari Pasir gudang dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Pasir gudang. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Pasir gudang bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Pasir gudang Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Pasir gudang boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Pasir gudang dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Pasir gudang?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Pasir gudang?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Pasir gudang, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Pasir gudang.