Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Pasir Gudang ke Kuala Lumpur

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
3 hours 38 mins
Pasir Gudang
Kuala Lumpur
227
MYR 30.00

Jarak dengan Bas Pasir Gudang ke Kuala Lumpur

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:59
Jarak
:
346 km

Jadual Bas dan Harga Pasir Gudang ke Kuala Lumpur

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Transtar Travel 09:30 12:30 4 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd 01:00 23:59 4 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Sin Yong 00:00 20:15 4 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 18:00 18:00 4 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Aerobus 00:15 20:00 4 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Pasir Gudang ke Kuala Lumpur?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Pasir Gudang hingga Kuala Lumpur semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Pasir Gudang ke Kuala Lumpur di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Pasir Gudang hingga Kuala Lumpur adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Pasir Gudang ke Kuala Lumpur?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.


PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Transtar Travel
 • operator-logo
  LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd
 • operator-logo
  Sin Yong
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Aerobus
 • operator-logo
  Star Coach Express
 • operator-logo
  Transnasional

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Pasir Gudang ke Kuala Lumpur di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Pasir Gudang ke Kuala Lumpur secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/pasir-gudang-to-kuala-lumpur

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/pasir-gudang-a-kuala-lumpur

Bas Pasir Gudang ke Kuala Lumpur

Perjalanan dengan bas dari Pasir Gudang untuk Kuala Lumpur yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Pasir Gudang untuk Kuala Lumpur.Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Pasir Gudang ke Kuala Lumpur di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡