Bas Kluang

Cari Kluang Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Ivy MVS Express
  • Super Nice (Kluang)

Laluan Bas Terunggul Dari Kluang

LaluanBas PertamaBas lepas
Kluang ke Johor bahru06:0021:00TEMPAH SEKARANG
Kluang ke JB Larkin Bus Terminal06:0021:00TEMPAH SEKARANG
Kluang ke Kuala Lumpur00:0000:30TEMPAH SEKARANG
Kluang ke Tbs (terminal bersepadu selatan)00:0000:30TEMPAH SEKARANG
Kluang ke KLIA00:3021:30TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Kluang

LaluanBas PertamaBas lepas
Johor bahru ke Kluang06:4522:00TEMPAH SEKARANG
JB Larkin Bus Terminal ke Kluang06:4521:30TEMPAH SEKARANG
Singapore ke Kluang06:3121:30TEMPAH SEKARANG
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Kluang00:0000:45TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Kluang00:0000:45TEMPAH SEKARANG

Kluang Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Kluang mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Kluang

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Kluang yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Kaunter 6, Terminal Bas Kluang, 86000 Kluang, Johor(0193398699)
  • Kluang
  • Kluang Bus Terminal
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Kluang

Beberapa titik drop popular di Kluang diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Kluang adalah seperti berikut:

  • Kaunter 6, Terminal Bas Kluang, 86000 Kluang, Johor(0193398699)
  • Kluang
  • Kluang Bus Terminal
Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Kluang

Perjalanan ke dan dari Kluang dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Kluang. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Kluang bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Kluang Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Kluang boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Kluang dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Kluang?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Kluang?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Kluang, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Kluang.