Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Terminal Bas Segamat ke Kuantan

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
3 jam 0 minit
Terminal Bas Segamat
Kuantan
24
MYR 15.00

Jarak dengan Bas Terminal Bas Segamat ke Kuantan

Bas Terawal
:
00:15
Bas Terakhir
:
23:45

Jadual Bas dan Harga Terminal Bas Segamat ke Kuantan

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Sanwa Express 00:15 23:45 3 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
SP BUMI 12:00 23:30 3 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Terminal Bas Segamat ke Kuantan?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Terminal Bas Segamat ke Kuantan?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Terminal Bas Segamat hingga Kuantan semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Terminal Bas Segamat ke Kuantan di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Terminal Bas Segamat hingga Kuantan adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.


Bas Terminal Bas Segamat ke Kuantan

Perjalanan dengan bas dari Terminal Bas Segamat untuk Kuantan yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Terminal Bas Segamat untuk Kuantan.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Sanwa Express
 • operator-logo
  SP BUMI

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Terminal Bas Segamat ke Kuantan di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Terminal Bas Segamat ke Kuantan secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/terminal-bas-segamat-to-kuantan

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/terminal-bas-segamat-a-kuantan

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Terminal Bas Segamat ke Kuantan di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡