Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Putra jaya ke Machang


Perkhidmatan Bas Putra jaya ke Machang

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 hours 55 mins
Putra jaya
Machang
44
MYR 40

Jarak dengan Bas Putra jaya ke Machang

Bas Terawal
:
09:00
Bas Terakhir
:
22:30
Jarak
:
423 km
Syarikat Bas
:
8

Jadual Bas dan Harga Putra jaya ke Machang

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Queen Express 10:00:00 00:00 7 jam 9 minit
HARGA PANDANGAN
Naza Express 10:30:00 00:00 3 jam 54 minit
HARGA PANDANGAN
My Xpress 09:35:00 00:00 8 jam 27 minit
HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 10:00:00 00:00 5 jam 12 minit
HARGA PANDANGAN
Sani Express 20:30:00 00:00 9 jam 45 minit
HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Putra jaya ke Machang?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Putra jaya hingga Machang semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Putra jaya ke Machang di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Putra jaya hingga Machang adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Putra jaya ke Machang

Bas dari Putra jaya ke Machang Menjelajahi perjalanan yang selesa dengan bas yang memenuhi keperluan anda, sama ada untuk perjalanan mewah, perkhidmatan ekspress, atau pilihan bajet. Rasai keselesaan memesan bas dari Putra jaya ke Machang secara atas talian di redBus, menjimatkan masa dan usaha anda. Temui kemudahan tempahan tiket bas online atas, harga tiket yang berdaya saing, dan jadual yang fleksibel, semuanya dalam satu tempat.

Bas menyediakan cara pengangkutan yang mudah, menawarkan fleksibiliti dan kemudahan capaian. Perjalanan dengan selesa dengan ruang kaki yang luas, tempat duduk boleh berehat, dan bas berhawa dingin, memastikan perjalanan yang santai dari Putra jaya ke Machang. Anda boleh semak kemudahan-kemudahan tersebut apabila membeli tiket bas di platform redBus. Selain itu, gunakan pelbagai penapis dan pilih dari pelbagai pengendali bas. Jadikan hati anda tenang, kerana pengendali bas rakan kongsi kami mengutamakan keselamatan dan mematuhi semua protokol yang diperlukan, memastikan anda berperjalanan dengan aman dan selamat.


PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  My Xpress
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Perdana Express
 • operator-logo
  Queen Express
 • operator-logo
  Sani Express
 • operator-logo
  Lienadia Express
 • operator-logo
  Darul Naim Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Jangan risau, jika anda tidak berada di Malaysia ketika ini. Tempahan tiket bas dalam talian dari Putra jaya ke Machang untuk para pelancong Antarabangsa amat mudah dengan redBus. Segeralah ke pautan berikut dan mula tempah tiket anda -https://www.redbus.com/bus-ticket/putra-jaya-to-machang

Yang lebih menarik, para pelancong yang bertutur dalam Bahasa Sepanyol boleh membuat tempahan Putra jaya ke Machang Autobús, menyemak harga dan jadual tiket Putra jaya ke Machang Autobús dengan mengklik pautan ini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/putra-jaya-a-machang

Imej Pengendali Bas Terunggul


  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Putra jaya ke Machang di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.  Do you want to exit reschedule flow?

  ¡