Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Marina Bay Sands ke Ipoh

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
:
:
:
:
6 jam 30 minit
Marina Bay Sands
Ipoh
1

Jarak dengan Bas Marina Bay Sands ke Ipoh

Bas Terawal
:
22:00
Bas Terakhir
:
22:00

Jadual Bas dan Harga Marina Bay Sands ke Ipoh

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Joo Seng Travel 22:00 22:00 6 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Marina Bay Sands ke Ipoh?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Marina Bay Sands hingga Ipoh semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Marina Bay Sands ke Ipoh di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Marina Bay Sands hingga Ipoh adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Marina Bay Sands ke Ipoh?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.


Bas Marina Bay Sands ke Ipoh

Perjalanan dengan bas dari Marina Bay Sands untuk Ipoh yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Marina Bay Sands untuk Ipoh.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Joo Seng Travel

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Marina Bay Sands ke Ipoh di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Marina Bay Sands ke Ipoh secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/marina-bay-sands-to-ipoh

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/marina-bay-sands-a-ipoh

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Marina Bay Sands ke Ipoh di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡