Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Sungai Nibong ke Ipoh

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 jam 0 minit
Sungai Nibong
Ipoh
125
MYR 18.00

Jarak dengan Bas Sungai Nibong ke Ipoh

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:59

Jadual Bas dan Harga Sungai Nibong ke Ipoh

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Unititi Express 07:30 18:15 2 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
CS Travel and Tours 07:45 16:30 2 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
GJG Express 00:00 23:59 2 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Perak Transit 13:30 15:00 8 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Adnin Callidora Enterprise 09:00 09:00 2 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Sungai Nibong ke Ipoh?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Sungai Nibong hingga Ipoh semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Sungai Nibong ke Ipoh?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.


Bas Sungai Nibong ke Ipoh

Perjalanan dengan bas dari Sungai Nibong untuk Ipoh yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Sungai Nibong untuk Ipoh.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Unititi Express
 • operator-logo
  CS Travel and Tours
 • operator-logo
  GJG Express
 • operator-logo
  Perak Transit
 • operator-logo
  Adnin Callidora Enterprise
 • operator-logo
  Plusliner Nice
 • operator-logo
  KPB Ekspress

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Sungai Nibong ke Ipoh di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Sungai Nibong ke Ipoh secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/sungai-nibong-to-ipoh

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/sungai-nibong-a-ipoh

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Sungai Nibong ke Ipoh di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡