Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
Currency
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Kuantan ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

Jadual Bas dan Harga Kuantan ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Cosmic Express 21:00 21:00 9 jam 6 minit HARGA PANDANGAN
Utama Ekspres 21:00 21:00 9 jam 6 minit HARGA PANDANGAN
MA Maju Jaya Berkat Enterprise 20:15 20:15 8 jam 15 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Kuantan ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kuantan ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kuantan hingga Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Kuantan ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Kuantan hingga Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.


Bas Kuantan ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

Perjalanan dengan bas dari Kuantan untuk Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Kuantan untuk Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Cosmic Express
 • Utama Ekspres
 • MA Maju Jaya Berkat Enterprise

Imej Pengendali Bas Terunggul


  JAMINAN REDBUS

  • PROMOSI YANG MENARIK
   Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
  • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
   Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
  • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
   Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
  • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
   Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

  LAIN TEMPAT PELEPASAN & PENURUNAN PENUMPANG DALAM

  Kuantan

  • Kuantan Sentral (kuanta Bus Terminal)
  • Terminal Kuantan Sentral

  Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

  • Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuantan ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


  Tawaran Tiket Kuantan ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

  redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Kuantan ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Kuantan ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

  Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers   Do you want to exit reschedule flow?

  ¡