Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Ipoh Amanjaya ke Penang

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
4 jam 0 minit
Ipoh Amanjaya
Penang
456
MYR 13.00

Jarak dengan Bas Ipoh Amanjaya ke Penang

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:59

Jadual Bas dan Harga Ipoh Amanjaya ke Penang

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Konsortium (Malaysia) 12:00 13:00 6 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Alisan Golden Coach 02:30 23:15 2 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Unititi Express 08:00 15:30 2 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Kesatuan Express 00:25 22:30 2 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Intertop Express 00:30 23:59 2 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Ipoh Amanjaya ke Penang di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Ipoh Amanjaya hingga Penang adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Ipoh Amanjaya ke Penang?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Ipoh Amanjaya hingga Penang semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Ipoh Amanjaya ke Penang?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.


Bas Ipoh Amanjaya ke Penang

Perjalanan dengan bas dari Ipoh Amanjaya untuk Penang yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Ipoh Amanjaya untuk Penang.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Konsortium (Malaysia)
 • operator-logo
  Alisan Golden Coach
 • operator-logo
  Unititi Express
 • operator-logo
  Kesatuan Express
 • operator-logo
  Intertop Express
 • operator-logo
  CS Travel and Tours
 • operator-logo
  GJG Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Ipoh Amanjaya ke Penang di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Ipoh Amanjaya ke Penang secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/ipoh-amanjaya-to-penang

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/ipoh-amanjaya-a-penang

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Ipoh Amanjaya ke Penang di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡