Bas Kok Lanas

Cari Kok Lanas Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Sani Express
 • Sani United
 • Zaim Express

Laluan Bas Terunggul Dari Kok Lanas

LaluanBas PertamaBas lepas
Kok Lanas ke Kuala Lumpur00:0000:45TEMPAH SEKARANG
Kok Lanas ke Tbs (terminal bersepadu selatan)00:0000:45TEMPAH SEKARANG
Kok Lanas ke Shah alam00:0000:45TEMPAH SEKARANG
Kok Lanas ke Klang00:0022:35TEMPAH SEKARANG
Kok Lanas ke Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal)00:0022:35TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Kok Lanas

LaluanBas PertamaBas lepas
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Kok Lanas00:0000:00TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Kok Lanas00:0000:00TEMPAH SEKARANG
Klang ke Kok Lanas00:0000:30TEMPAH SEKARANG
Shah alam ke Kok Lanas00:0000:05TEMPAH SEKARANG
Kajang ke Kok Lanas00:0021:00TEMPAH SEKARANG

Kok Lanas Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Kok Lanas mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Kok Lanas

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Kok Lanas yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

 • H.KOK LANAS
 • Kok Lanas
 • Terminal Bas Kok Lanas
 • TERMINAL KOK LANAS LOT 2040-D KG. DENDANG 16450, KETEREH, KELANTAN
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Kok Lanas

Beberapa titik drop popular di Kok Lanas diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Kok Lanas adalah seperti berikut:

 • HENTIAN KOK LANAS
 • Kok Lanas
 • Terminal Bas Kok Lanas
 • TERMINAL KOK LANAS LOT 2040-D KG. DENDANG 16450, KETEREH, KELANTAN
Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Kok Lanas

Perjalanan ke dan dari Kok Lanas dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Kok Lanas. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Kok Lanas bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Kok Lanas Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Kok Lanas boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Kok Lanas dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Kok Lanas?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Kok Lanas?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Kok Lanas, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Kok Lanas.