ZP NUR Express

Carian ZP NUR Express Tiket Bas

Pilihan

ZP NUR Express Laluan-laluan Bas & Waktu Perjalanan

LaluanBas PertamaBas Terakhir
Seremban ke Skudai00:3023:45TEMPAH SEKARANG
Kajang ke Tangkak13:4522:00TEMPAH SEKARANG
Seremban ke Muar07:3023:15TEMPAH SEKARANG
Seremban ke Pasir Gudang00:3023:45TEMPAH SEKARANG
Seremban ke Johor Jaya07:3023:45TEMPAH SEKARANG

ZP NUR Express di redBus

ZP NUR Express ialah salah sebuah pengendali bas terkemuka di Malaysia, mengendali lebih daripada 1308 mematuhi langkah-langkah keselamatan, menepati waktu dan memenuhi keperluan perjalanan para penumpang. Bas-bas diselenggara dengan baik dan pemandu-pemandu berpengalaman sentiasa memastikan keselamatan di jalanraya untuk penumpang. ZP NUR Express ialah sebuah penyedia beberapa jenis perkhidmatan bas yang menghubungkan laluan-laluan bandar yang berberlainan.


Perkhidmatan Bas ZP NUR Express

Pengendali bas ini juga mengendalikan bas-bas pada waktu malam, memberikan kemudahan perjalanan untuk semua jenis pengembara.

ZP NUR Express Tawaran

Memesan tiket bas ZP NUR Express online di redBus hadir dengan banyak faedah. Penumpang boleh mendapat potongan harga yang menarik semasa menempah tiket bas ZP NUR Express. Pelanggan kini dapat potongan harga hingga 20% untuk tiket bas [BO_Name] mereka dan menikmati perjalanan bas yang selesa dan sangat berpatutan. Juga, pastikan perjalanan anda dengan harga nominal semasa menyelesaikan pembayaran!

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Jenis-Jenis Bas milik ZP NUR Express

Pelbagai jenis bas yang dikendalikan oleh ZP NUR Express ialah:

  • Executive (2+1)
Lihat Lagi

Penempahan tiket bas ZP NUR Express di redBus

redBus menawarkan pilihan tempahan tiket dalam talian untuk kebanyakan bas yang dikendalikan oleh ZP NUR Express. Anda boleh log masuk ke redbus.my pada bila-bila masa dan tempah tiket bas anda dengan pilihan-pilihan pembayaran yang selesa dan elakkan masalah menunggu di kaunter tiket.

Soalan Lazim

Q: Bagaimana saya boleh menempah tiket bas ZP NUR Express?
A: Anda boleh melawat kaunter tiket ZP NUR Express yang terletak di terminal bas terdekat atau anda boleh layari laman web rasmi ZP NUR Express untuk menempah tiket anda. Penyelesaian tempahan yang lebih mudah juga telah disediakan oleh redBus, Malaysia. Laman web mesra pengguna ini menawarkan cara yang lebih mudah untuk menempah tiket bas anda secara dalam talian.
Q: Berapakah harga tiket bas pada kos bas ZP NUR Express?
A: Tambang tiket adalah berbeza bergantung kepada tempat mengambil dan menurunkan penumpang. Anda boleh melawat redbus.my/ms agar sentiasa mendapat maklumat terkini mengenai tambang bas, ketersediaan dan banyak lagi. Platform pembayaran di laman web redBus memastikan setiap transaksi yang dilakukan di laman web ini dilindungi.
Q: Adakah saya perlu mencetak tiket bas saya untuk menaiki bas?
A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF.Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.
Q: Sekiranya saya menempah tiket bas di kaunter atau di platform redBus?
A: Itu bergantung pada apa yang paling sesuai untuk anda. Anda boleh menempah tiket di kaunter tetapi anda mungkin terlambat untuk menempah kerusi di tepi tingkap yang selesa atau menghadapi risiko terlambat untuk menempah mana-mana kerusi sama sekali. Banyak orang mengakui manfaat tempahan tiket bas di platform dalam talian seperti redBus. Ia mudah, senang, dan dapat menjawab semua pertanyaan anda dengan hanya melayari laman web. Laman web ini menyediakan kemas kini secara langsung di beberapa saluran yang berbeza seperti jadual bas, tambang, tempat duduk yang tersedia, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, diskaun dan tawaran, dan banyak lagi.
Q: Adakah terdapat potongan harga yang ditawarkan oleh ZP NUR Express?
A: Ya. Pelanggan boleh mendapat potongan harga sehingga 20% apabila mereka menempah tiket bas online dengan redBus, Malaysia.
Q: Adakah ini tawaran terbaik yang diberikan oleh ZP NUR Express di platform redBus?
A: Ya, tawaran ini tersedia secara eksklusif di platform redBus dan melebihi semua tawaran berasaskan kupon lain yang boleh anda gunakan di laman web ini.