Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Changlun Bus Station ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
6 jam 30 minit
Changlun Bus Station
TBS (Terminal Bersepadu Selatan)
137
MYR 35.00

Jarak dengan Bas Changlun Bus Station ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Bas Terawal
:
07:10
Bas Terakhir
:
23:00

Jadual Bas dan Harga Changlun Bus Station ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Alisan Golden Coach 09:45 22:45 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Cosmic Express 22:10 22:10 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd 20:00 20:00 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Suasana Express (Suasana Holiday) 10:00 23:00 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
BRI Merah 21:00 21:00 7 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Changlun Bus Station ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Changlun Bus Station ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Changlun Bus Station hingga TBS (Terminal Bersepadu Selatan) adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Changlun Bus Station ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Changlun Bus Station hingga TBS (Terminal Bersepadu Selatan) semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.


Bas Changlun Bus Station ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Perjalanan dengan bas dari Changlun Bus Station untuk TBS (Terminal Bersepadu Selatan) yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Changlun Bus Station untuk TBS (Terminal Bersepadu Selatan).PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Alisan Golden Coach
 • operator-logo
  Cosmic Express
 • operator-logo
  LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd
 • operator-logo
  Suasana Express (Suasana Holiday)
 • operator-logo
  BRI Merah
 • operator-logo
  Wan Fariz Enterprise
 • operator-logo
  Arwana Express (Swiftliner)

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Changlun Bus Station ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Changlun Bus Station ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/changlun-bus-station-to-tbs-terminal-bersepadu-selatan

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/changlun-bus-station-a-tbs-terminal-bersepadu-selatan

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Changlun Bus Station ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡