+ PULANG

Mega Star Transportation (Kejora Express) Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuala Lumpur

15-Jun-2021
UBAH
x

Mega Star Transportation (Kejora Express) Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuala Lumpur Perihal Bas

Q: Bilakah Mega Star Transportation (Kejora Express) bas pertama berlepas dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ?
A: Bas Mega Star Transportation (Kejora Express) pertama yang berlepas di 23:30 dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani.
Q: Bilakah bas terakhir Mega Star Transportation (Kejora Express) berlepas dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ?
A: Bas Mega Star Transportation (Kejora Express) terakhir berlepas pada 23:30 dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani.
Q: Berapakah tambang tiket Mega Star Transportation (Kejora Express) dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani to Kuala Lumpur ?
A: Tambang bas Mega Star Transportation (Kejora Express) bermula dari MYR 43.00.
Q: Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani dan Kuala Lumpur dengan Mega Star Transportation (Kejora Express) ?
A: Terdapat 1 bas yang dikendalikan dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuala Lumpur oleh Mega Star Transportation (Kejora Express).

Mega Star Transportation (Kejora Express) Bas dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuala Lumpur

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuala Lumpur, penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Mega Star Transportation (Kejora Express). Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Mega Star Transportation (Kejora Express) menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ke Kuala Lumpur. Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.