+ PULANG

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Malacca ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

14-May-2021
UBAH
x

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Malacca ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani Perihal Bas

Q: Bilakah Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) bas pertama berlepas dari Malacca ?
A: Bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) pertama yang berlepas di 09:00 dari Malacca.
Q: Bilakah bas terakhir Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) berlepas dari Malacca ?
A: Bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) terakhir berlepas pada 09:00 dari Malacca.
Q: Berapakah tambang tiket Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) dari Malacca to Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani ?
A: Tambang bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) bermula dari MYR 48.00.
Q: Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Malacca dan Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani dengan Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) ?
A: Terdapat 1 bas yang dikendalikan dari Malacca ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani oleh Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express).

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Bas dari Malacca ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Malacca ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani, penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express). Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Malacca ke Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani. Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Malacca

Terdapat tempat menaiki bas yang mudah di Malacca di mana Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) bas untuk mengambil penumpang. Setiap penumpangnya boleh memilih tempat untuk menaiki bas yang mudah di Malacca bergantung kepada pilihan perjalanan mereka. Tempat menaiki bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) di Malacca adalah:

  • Melaka sentral
Lihat Lagi

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani

Bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) berhenti di pelbagai tempat menurunkan penumpang di Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani, dan memberi banyak kemudahan yang mencukupi bagi penumpang untuk turun di lokasi pilihan mereka. Semak tempat penurunan penumpang untuk Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) di:

  • Terminal Bas Ekspres Ukir Square Sungai Petani
View More