+ PULANG

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Johor bahru ke Tbs (terminal bersepadu selatan)

08-Jul-2020
UBAH
x

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Johor bahru ke Tbs (terminal bersepadu selatan) Perihal Bas

Q-1). Bilakah Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) bas pertama berlepas dari Johor bahru ?
A: Bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) pertama yang berlepas di 07:45 dari Johor bahru.
Q-2). Bilakah bas terakhir Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) berlepas dari Johor bahru ?
A: Bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) terakhir berlepas pada 10:30 dari Johor bahru.
Q-3). Berapakah tambang tiket Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) dari Johor bahru to Tbs (terminal bersepadu selatan) ?
A: Tambang bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) bermula dari MYR 30.00.
Q-4). Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Johor bahru dan Tbs (terminal bersepadu selatan) dengan Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) ?
A: Terdapat 11 bas yang dikendalikan dari Johor bahru ke Tbs (terminal bersepadu selatan) oleh Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express).

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Bas dari Johor bahru ke Tbs (terminal bersepadu selatan)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Johor bahru ke Tbs (terminal bersepadu selatan), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express). Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Johor bahru ke Tbs (terminal bersepadu selatan). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Johor bahru

Terdapat tempat menaiki bas yang mudah di Johor bahru di mana Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) bas untuk mengambil penumpang. Setiap penumpangnya boleh memilih tempat untuk menaiki bas yang mudah di Johor bahru bergantung kepada pilihan perjalanan mereka. Tempat menaiki bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) di Johor bahru adalah:

  • JB Larkin Bus Terminal
Lihat Lagi

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Tbs (terminal bersepadu selatan)

Bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) berhenti di pelbagai tempat menurunkan penumpang di Tbs (terminal bersepadu selatan), dan memberi banyak kemudahan yang mencukupi bagi penumpang untuk turun di lokasi pilihan mereka. Semak tempat penurunan penumpang untuk Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) di:

  • Tbs (terminal bersepadu selatan)
View More