Bas Kulai

Cari Kulai Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
 • SMB Express
 • City Express
 • 707 - Inc
 • UBT Liner Express
 • SMB Ekspress
 • Transnasional

Laluan Bas Terunggul Dari Kulai

LaluanBas PertamaBas lepas
Kulai ke Tbs (terminal bersepadu selatan)09:3023:59TEMPAH SEKARANG
Kulai ke Kuala Lumpur09:3023:59TEMPAH SEKARANG
Kulai ke First World Hotel09:1509:30TEMPAH SEKARANG
Kulai ke Genting highlands09:1509:30TEMPAH SEKARANG
Kulai ke Seremban14:1516:00TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Kulai

LaluanBas PertamaBas lepas
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Kulai08:0023:30TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Kulai08:0023:30TEMPAH SEKARANG
Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Kulai00:4523:45TEMPAH SEKARANG
Shah alam ke Kulai00:2023:59TEMPAH SEKARANG
Klang ke Kulai00:4523:45TEMPAH SEKARANG

Kulai Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Kulai mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Kulai

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Kulai yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

 • Kulai
 • Saleng TJ Mart For More Info Tel: +6 07 2767707
 • Bus Stop Outside Hospital For More Info Tel: +6 07 2767707
 • Batu 21 Shell Station For More Info Tel: +6 07 2767707
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Kulai

Beberapa titik drop popular di Kulai diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Kulai adalah seperti berikut:

 • Batu 21 Shell Station For More Info Tel: +6 07 2767707
 • Bus Stop Outside Hospital For More Info Tel: +6 07 2767707
 • Kulai
 • Saleng TJ Mart For More Info Tel: +6 07 2767707
Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Kulai

Perjalanan ke dan dari Kulai dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Kulai. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Kulai bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Kulai Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Kulai boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Kulai dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Kulai?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Kulai?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Kulai, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Kulai.