Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Sungai Nibong ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 jam 30 minit
Sungai Nibong
Stesen Bas Ekspres Tanah Merah
48
MYR 40.80

Jarak dengan Bas Sungai Nibong ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah

Bas Terawal
:
08:15
Bas Terakhir
:
21:30

Jadual Bas dan Harga Sungai Nibong ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Queen Express 09:00 09:00 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 08:15 21:00 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Transnasional 08:30 21:30 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Plusliner Nice 09:30 21:30 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Sungai Nibong ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Sungai Nibong hingga Stesen Bas Ekspres Tanah Merah adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Sungai Nibong ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Sungai Nibong ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Sungai Nibong hingga Stesen Bas Ekspres Tanah Merah semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Sungai Nibong ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah

Perjalanan dengan bas dari Sungai Nibong untuk Stesen Bas Ekspres Tanah Merah yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Sungai Nibong untuk Stesen Bas Ekspres Tanah Merah.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Queen Express
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Transnasional
 • operator-logo
  Plusliner Nice

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Sungai Nibong ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Sungai Nibong ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/sungai-nibong-to-stesen-bas-ekspres-tanah-merah

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/sungai-nibong-a-stesen-bas-ekspres-tanah-merah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Sungai Nibong ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡