Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Pasir mas ke Teluk intan


Perkhidmatan Bas Pasir mas ke Teluk intan

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
6 hours 4 mins
Pasir mas
Teluk intan
2
MYR 50.40

Jarak dengan Bas Pasir mas ke Teluk intan

Bas Terawal
:
10:15
Bas Terakhir
:
21:30
Jarak
:
417 km

Jadual Bas dan Harga Pasir mas ke Teluk intan

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Transnasional (SKMK) 10:15 21:30 7 jam 45 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Pasir mas ke Teluk intan?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

A: Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Pasir mas ke Teluk intan di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Pasir mas hingga Teluk intan adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Pasir mas ke Teluk intan?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Pasir mas hingga Teluk intan semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.


Bas Pasir mas ke Teluk intan

Perjalanan dengan bas dari Pasir mas untuk Teluk intan yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Pasir mas untuk Teluk intan.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Transnasional (SKMK)

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Pasir mas ke Teluk intan di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Pasir mas ke Teluk intan secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/pasir-mas-to-teluk-intan

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/pasir-mas-a-teluk-intan

Imej Pengendali Bas Terunggul


  JAMINAN REDBUS

  • PROMOSI YANG MENARIK
   Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
  • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
   Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
  • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
   Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
  • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
   Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Pasir mas ke Teluk intan di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


  Tawaran Tiket Pasir mas ke Teluk intan

  redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Pasir mas ke Teluk intan mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Pasir mas ke Teluk intan dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

  Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers   Do you want to exit reschedule flow?

  ¡