Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Kuala Krai ke Shah Alam


Perkhidmatan Bas Kuala Krai ke Shah Alam

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 hours 20 mins
Kuala Krai
Shah Alam
13
MYR 45

Jarak dengan Bas Kuala Krai ke Shah Alam

Bas Terawal
:
10:15 AM
Bas Terakhir
:
11:30 PM
Jarak
:
394 km
Syarikat Bas
:
4

Jadual Bas dan Harga Kuala Krai ke Shah Alam

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Sani Express 09:30 AM 11:00 PM 8 jam 27 minit
HARGA PANDANGAN
Queen Express 09:00 PM 09:00 PM 7 jam 9 minit
HARGA PANDANGAN
Naza Express 09:00 AM 09:00 PM 7 jam 48 minit
HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 09:30 AM 09:30 PM 7 jam 9 minit
HARGA PANDANGAN
My Xpress 08:30 AM 09:00 PM 3 jam 54 minit
HARGA PANDANGAN

Bas Kuala Krai ke Shah Alam

Bas dari Kuala Krai ke Shah Alam Menjelajahi perjalanan yang selesa dengan bas yang memenuhi keperluan anda, sama ada untuk perjalanan mewah, perkhidmatan ekspress, atau pilihan bajet. Rasai keselesaan memesan bas dari Kuala Krai ke Shah Alam secara atas talian di redBus, menjimatkan masa dan usaha anda. Temui kemudahan tempahan tiket bas online atas, harga tiket yang berdaya saing, dan jadual yang fleksibel, semuanya dalam satu tempat.Bas menyediakan cara pengangkutan yang mudah, menawarkan fleksibiliti dan kemudahan capaian. Perjalanan dengan selesa dengan ruang kaki yang luas, tempat duduk boleh berehat, dan bas berhawa dingin, memastikan perjalanan yang santai dari Kuala Krai ke Shah Alam. Anda boleh semak kemudahan-kemudahan tersebut apabila membeli tiket bas di platform redBus. Selain itu, gunakan pelbagai penapis dan pilih dari pelbagai pengendali bas. Jadikan hati anda tenang, kerana pengendali bas rakan kongsi kami mengutamakan keselamatan dan mematuhi semua protokol yang diperlukan, memastikan anda berperjalanan dengan aman dan selamat.

PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Sani Express
 • operator-logo
  Queen Express
 • operator-logo
  Naza Express
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  My Xpress

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Jangan risau, jika anda tidak berada di Malaysia ketika ini. Tempahan tiket bas dalam talian dari Kuala Krai ke Shah Alam untuk para pelancong Antarabangsa amat mudah dengan redBus. Segeralah ke pautan berikut dan mula tempah tiket anda -https://www.redbus.com/bus-ticket/kuala-krai-to-shah-alam

Yang lebih menarik, para pelancong yang bertutur dalam Bahasa Sepanyol boleh membuat tempahan Kuala Krai ke Shah Alam Autobús, menyemak harga dan jadual tiket Kuala Krai ke Shah Alam Autobús dengan mengklik pautan ini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/kuala-krai-a-shah-alam

Imej Pengendali Bas Terunggul


  Tempah Tiket Bas Dari Kuala Krai ke Shah Alam Secara Online - Buka Jimatan Tambahan dengan redDeals di redBus

  Tempah bas dari Kuala Krai ke Shah Alam dengan redBus, Malaysia, dan rebut redDeals eksklusif. Pilih dari 129 tawaran pada 60 pengendali bas dan nikmati diskaun sehingga 25% pada perjalanan bas anda!

  Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

  Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Krai ke Shah Alam di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

  Diskaun sehingga 50% untuk Tiket Bas Online

  Elakkan beratur panjang di terminal bas dan tempah tiket bas online dari Kuala Krai ke Shah Alam. Nikmati penjimatan sehingga 50% untuk tiket bas online di Malaysia dengan menggunakan kod promosi MYNEW*.

  Ketahui lebih lanjut tentang tawaran menarik seperti itu - Promosi redBus

  *Syarat & Syarat dikenakan!

  Soalan Lazim

  Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

  Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

  Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Kuala Krai ke Shah Alam?

  Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

  Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

  Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

  Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

  Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

  Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

  Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

  Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kuala Krai ke Shah Alam?

  Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kuala Krai hingga Shah Alam semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

  Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Kuala Krai ke Shah Alam di platform redBus?

  Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Kuala Krai hingga Shah Alam adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.  Do you want to exit reschedule flow?

  ¡