Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Alor Gajah Sentral ke Kota Bharu

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
8 jam 0 minit
Alor Gajah Sentral
Kota Bharu
14
MYR 50.00

Jarak dengan Bas Alor Gajah Sentral ke Kota Bharu

Bas Terawal
:
08:30
Bas Terakhir
:
20:30

Jadual Bas dan Harga Alor Gajah Sentral ke Kota Bharu

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Maraliner 19:00 20:30 8 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 08:30 20:30 8 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Sani Express 20:30 20:30 8 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Alor Gajah Sentral ke Kota Bharu?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Alor Gajah Sentral ke Kota Bharu di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Alor Gajah Sentral hingga Kota Bharu adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Alor Gajah Sentral ke Kota Bharu

Perjalanan dengan bas dari Alor Gajah Sentral untuk Kota Bharu yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Alor Gajah Sentral untuk Kota Bharu.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Maraliner
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Sani Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Alor Gajah Sentral ke Kota Bharu di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Alor Gajah Sentral ke Kota Bharu secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/alor-gajah-sentral-to-kota-bharu

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/alor-gajah-sentral-a-kota-bharu

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Alor Gajah Sentral ke Kota Bharu di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡