+ PULANG

Konsortium (Malaysia) Kuala Lumpur ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

13-Jun-2021
UBAH
x

Konsortium (Malaysia) Kuala Lumpur ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) Perihal Bas

Q: Bilakah Konsortium (Malaysia) bas pertama berlepas dari Kuala Lumpur ?
A: Bas Konsortium (Malaysia) pertama yang berlepas di 21:30 dari Kuala Lumpur.
Q: Bilakah bas terakhir Konsortium (Malaysia) berlepas dari Kuala Lumpur ?
A: Bas Konsortium (Malaysia) terakhir berlepas pada 23:59 dari Kuala Lumpur.
Q: Berapakah tambang tiket Konsortium (Malaysia) dari Kuala Lumpur to Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Tambang bas Konsortium (Malaysia) bermula dari MYR 42.90.
Q: Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Kuala Lumpur dan Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) dengan Konsortium (Malaysia) ?
A: Terdapat 5 bas yang dikendalikan dari Kuala Lumpur ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) oleh Konsortium (Malaysia).

Konsortium (Malaysia) Bas dari Kuala Lumpur ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Kuala Lumpur ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Konsortium (Malaysia). Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Konsortium (Malaysia) menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Kuala Lumpur ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.

Konsortium (Malaysia) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Kuala Lumpur

Terdapat tempat menaiki bas yang mudah di Kuala Lumpur di mana Konsortium (Malaysia) bas untuk mengambil penumpang. Setiap penumpangnya boleh memilih tempat untuk menaiki bas yang mudah di Kuala Lumpur bergantung kepada pilihan perjalanan mereka. Tempat menaiki bas Konsortium (Malaysia) di Kuala Lumpur adalah:

  • Tbs (terminal bersepadu selatan)
  • Hentian duta
Lihat Lagi

Konsortium (Malaysia) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Bas Konsortium (Malaysia) berhenti di pelbagai tempat menurunkan penumpang di Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), dan memberi banyak kemudahan yang mencukupi bagi penumpang untuk turun di lokasi pilihan mereka. Semak tempat penurunan penumpang untuk Konsortium (Malaysia) di:

  • Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)
View More