Said Bonaza

Amazing discounts when you book round trips! Get 50% OFF - Use Code: RBFERRY

Said Bonaza Laluan-laluan Feri & Waktu Perjalanan

Said Bonaza Ferry Ticket Prices and Schedule

Terengganu
0 jam 0 minit
Perhentian Island
Ferry schedule
Feri Pertama:08:00 AM
Feri Terakhir:04:00 PM
Perhentian Island
0 jam 45 minit
Kuala Besut Jetty
Ferry schedule
Feri Pertama:08:00 AM
Feri Terakhir:04:00 PM
Perhentian Island
0 jam 45 minit
Terengganu
Ferry schedule
Feri Pertama:08:00 AM
Feri Terakhir:04:00 PM

Perkhidmatan Said Bonaza

Said Bonaza menawarkan pelbagai perkhidmatan feri dalam talian untuk penumpang. Syarikat feri ini membuat usaha tanpa henti untuk memastikan perkhidmatan yang selesa dan cepat untuk penumpang. Said Bonaza Service mempunyai kakitangan terlatih yang melayani penumpang untuk waktu yang sangat lama. Pesanlah Said Bonazauntuk mencipta pengalaman pelayaran hebat di mana-mana laluan Singapura-Indonesia. 

Tempahan Tiket Said Bonaza

Said Bonaza adalah salah satu pengendali feri terkemuka di Asia Tenggara yang menjanjikan perkhidmatan dan keselesaan yang sangat baik. Memesan feri dengan Said Bonaza dilengkapi dengan harga yang berpatutan dan tawaran istimewa pada beberapa kesempatan. Anda boleh menempah feri yang sesuai dari Singapura ke Indonesia dan dari Indonesia ke Singapura dengan memilih Said Bonaza sebagai pengendali di redBus. Untuk semua laluan, waktu feri, dan harga Said Bonaza, periksa maklumat di bawah. Anda juga boleh melihat jadual waktu yang terperinci.

Tempahan Tiket Said Bonaza dalam talian di redBus

Untuk melancong dengan Said Bonaza, log masuk ke redBus.sg dan tempah tiket feri online anda di mana sahaja di Singapura atau Indonesia. Yang mesti anda buat ialah memilih destinasi yang diinginkan dan memilih feri dan masa yang sesuai dari senarai. Pelancong dan menempah tiket Said Bonaza dengan membuat pembayaran melalui kad debit, kad kredit, dan perbankan bersih di redBus. Penumpang juga boleh mendapat tawaran istimewa jika berlaku. 

Feri Kemudahan

Emergency exit