Perhentian Trans

Amazing discounts when you book round trips! Get 50% OFF - Use Code: RBFERRY

Perhentian Trans Laluan-laluan Feri & Waktu Perjalanan

Tempahan Tiket Perhentian Trans

Perhentian Trans adalah salah satu pengendali feri terkemuka di Asia Tenggara yang menjanjikan perkhidmatan dan keselesaan yang sangat baik. Memesan feri dengan Perhentian Trans dilengkapi dengan harga yang berpatutan dan tawaran istimewa pada beberapa kesempatan. Anda boleh menempah feri yang sesuai dari Singapura ke Indonesia dan dari Indonesia ke Singapura dengan memilih Perhentian Trans sebagai pengendali di redBus. Untuk semua laluan, waktu feri, dan harga Perhentian Trans, periksa maklumat di bawah. Anda juga boleh melihat jadual waktu yang terperinci.

Perhentian Trans Ferry Ticket Prices and Schedule

Terengganu
0 jam 0 minit
Perhentian Island
Ferry schedule
Feri Pertama:08:00 AM
Feri Terakhir:05:00 PM
Kuala Besut Jetty
1 jam 0 minit
Perhentian Island
Ferry schedule
Feri Pertama:08:00 AM
Feri Terakhir:05:00 PM
Perhentian Island
1 jam 0 minit
Terengganu
Ferry schedule
Feri Pertama:08:00 AM
Feri Terakhir:12:00 PM

Perkhidmatan Perhentian Trans

Perhentian Trans menawarkan pelbagai perkhidmatan feri dalam talian untuk penumpang. Syarikat feri ini membuat usaha tanpa henti untuk memastikan perkhidmatan yang selesa dan cepat untuk penumpang. Perhentian Trans Service mempunyai kakitangan terlatih yang melayani penumpang untuk waktu yang sangat lama. Pesanlah Perhentian Transuntuk mencipta pengalaman pelayaran hebat di mana-mana laluan Singapura-Indonesia. 

Tempahan Tiket Perhentian Trans dalam talian di redBus

Untuk melancong dengan Perhentian Trans, log masuk ke redBus.sg dan tempah tiket feri anda di mana sahaja di Singapura atau Indonesia. Yang mesti anda buat ialah memilih destinasi yang diinginkan dan memilih feri dan masa yang sesuai dari senarai. Pelancong dan menempah tiket Perhentian Trans dengan membuat pembayaran melalui kad debit, kad kredit, dan perbankan bersih di redBus. Penumpang juga boleh mendapat tawaran istimewa jika berlaku. 

Feri Kemudahan

Emergency exit