Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) ke Singapore

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
0 jam 30 minit
Ts8 Johor Bahru Ciq (46211)
Singapore
280
MYR 7.00

Jarak dengan Bas Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) ke Singapore

Bas Terawal
:
05:30
Bas Terakhir
:
22:30

Jadual Bas dan Harga Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) ke Singapore

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Transtar Cross Border 05:30 22:30 0 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) ke Singapore?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) ke Singapore?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) hingga Singapore semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) ke Singapore di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) hingga Singapore adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya menaiki bas untuk membuat perjalanan antara Malaysia dan Singapura?

Ya, bermula dari 1 April 2022, anda boleh menaiki bas untuk membuat perjalanan antara Malaysia dan Singapura kerana sempadan antara kedua-dua negara ini telah dibuka semula. Pastikan anda mematuhi semua garis panduan yang telah dikeluarkan oleh kerajaan kedua-dua negara untuk menikmati perjalanan yang lancar.


PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Transtar Cross Border

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) ke Singapore di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) ke Singapore secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/ts8-johor-bahru-ciq-46211-to-singapore

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/ts8-johor-bahru-ciq-46211-a-singapore

Bas Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) ke Singapore

Perjalanan dengan bas dari Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) untuk Singapore yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) untuk Singapore.

Selepas 2 tahun sekatan pergerakan susulan penularan COVID-19, akhirnya perjalanan antara Malaysia dan Singapura telah dibenarkan semua pada 1 April 2022. Kini, semua orang boleh menggunakan jalan darat untuk membuat perjalanan antar kedua-dua negara ini. Sama ada perjalanan anda adalah untuk tujuan bekerja, melancong, atau sebagainya, anda hanya perlu mematuhi garis panduan yang telah dikeluarkan oleh kedua-dua negara untuk memastikan anda boleh menikmati perjalanan yang lancar. Klik pautan ini untuk ketahui lanjut.


Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Ts8 Johor Bahru Ciq (46211) ke Singapore di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡