Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
4 jam 56 minit
Kuala Kangsar Bus Terminal
Stesen Bas Ekspres Tanah Merah
16
MYR 30.00

Jarak dengan Bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah

Bas Terawal
:
10:35
Bas Terakhir
:
23:15

Jadual Bas dan Harga Kuala Kangsar Bus Terminal ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Ekspres Mutiara 11:00 23:15 4 jam 56 minit HARGA PANDANGAN
SKMK Xpress 11:15 11:15 4 jam 56 minit HARGA PANDANGAN
Transnasional 10:35 22:05 4 jam 56 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Kuala Kangsar Bus Terminal ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Kuala Kangsar Bus Terminal hingga Stesen Bas Ekspres Tanah Merah adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kuala Kangsar Bus Terminal ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kuala Kangsar Bus Terminal hingga Stesen Bas Ekspres Tanah Merah semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah

Perjalanan dengan bas dari Kuala Kangsar Bus Terminal untuk Stesen Bas Ekspres Tanah Merah yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Kuala Kangsar Bus Terminal untuk Stesen Bas Ekspres Tanah Merah.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  SKMK Xpress
 • operator-logo
  Transnasional

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Kangsar Bus Terminal ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Kuala Kangsar Bus Terminal ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/kuala-kangsar-bus-terminal-to-stesen-bas-ekspres-tanah-merah

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/kuala-kangsar-bus-terminal-a-stesen-bas-ekspres-tanah-merah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Kangsar Bus Terminal ke Stesen Bas Ekspres Tanah Merah di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡