Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Pudu Sentral (Puduraya) ke KLIA

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
1 jam 0 minit
Pudu Sentral (Puduraya)
KLIA
121
MYR 12.00

Jarak dengan Bas Pudu Sentral (Puduraya) ke KLIA

Bas Terawal
:
02:45
Bas Terakhir
:
23:55

Jadual Bas dan Harga Pudu Sentral (Puduraya) ke KLIA

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Star Shuttle Express 02:45 23:55 1 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Pudu Sentral (Puduraya) ke KLIA di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Pudu Sentral (Puduraya) hingga KLIA adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Pudu Sentral (Puduraya) ke KLIA?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Pudu Sentral (Puduraya) hingga KLIA semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Pudu Sentral (Puduraya) ke KLIA?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Pudu Sentral (Puduraya) ke KLIA

Perjalanan dengan bas dari Pudu Sentral (Puduraya) untuk KLIA yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Pudu Sentral (Puduraya) untuk KLIA.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Star Shuttle Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Pudu Sentral (Puduraya) ke KLIA di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Pudu Sentral (Puduraya) ke KLIA secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/pudu-sentral-puduraya-to-klia

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/pudu-sentral-puduraya-a-klia

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Pudu Sentral (Puduraya) ke KLIA di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡