Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Hentian Bas Ekspres Kemaman ke Pasir Tumboh

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 jam 0 minit
Hentian Bas Ekspres Kemaman
Pasir Tumboh
29
MYR 33.00

Jarak dengan Bas Hentian Bas Ekspres Kemaman ke Pasir Tumboh

Bas Terawal
:
09:00
Bas Terakhir
:
23:59

Jadual Bas dan Harga Hentian Bas Ekspres Kemaman ke Pasir Tumboh

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Ekspres Mutiara 11:45 14:50 5 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
Sani Express 09:00 23:59 5 jam 0 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Hentian Bas Ekspres Kemaman ke Pasir Tumboh?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Hentian Bas Ekspres Kemaman ke Pasir Tumboh?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Hentian Bas Ekspres Kemaman hingga Pasir Tumboh semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.


Bas Hentian Bas Ekspres Kemaman ke Pasir Tumboh

Perjalanan dengan bas dari Hentian Bas Ekspres Kemaman untuk Pasir Tumboh yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Hentian Bas Ekspres Kemaman untuk Pasir Tumboh.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Sani Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Hentian Bas Ekspres Kemaman ke Pasir Tumboh di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Hentian Bas Ekspres Kemaman ke Pasir Tumboh secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/hentian-bas-ekspres-kemaman-to-pasir-tumboh

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/hentian-bas-ekspres-kemaman-a-pasir-tumboh

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Hentian Bas Ekspres Kemaman ke Pasir Tumboh di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡