Bas Simpang Empat

Cari Simpang Empat Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • SMB Express

Laluan Bas Terunggul Dari Simpang Empat

LaluanBas PertamaBas lepas
Simpang Empat ke Klang09:4517:30TEMPAH SEKARANG
Simpang Empat ke Johor Premium Outlets09:4521:15TEMPAH SEKARANG
Simpang Empat ke Skudai09:4521:15TEMPAH SEKARANG
Simpang Empat ke Tun Aminah Terminal09:4521:15TEMPAH SEKARANG
Simpang Empat ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)17:3021:15TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Simpang Empat

LaluanBas PertamaBas lepas
Klang ke Simpang Empat13:1515:30TEMPAH SEKARANG
Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Simpang Empat13:1515:30TEMPAH SEKARANG
Terminal 1 Seremban ke Simpang Empat11:1511:15TEMPAH SEKARANG
Yong Peng ke Simpang Empat11:3011:30TEMPAH SEKARANG
Johor Bahru ke Simpang Empat10:0010:00TEMPAH SEKARANG

Simpang Empat Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Simpang Empat mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Simpang Empat

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Simpang Empat yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Simpang 4 Hutan Melintang
Lihat Lagi

Syarikat Bas yang beroperasi ke Simpang Empat

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Simpang Empat. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Simpang Empat adalah:


Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Simpang Empat

Perjalanan ke dan dari Simpang Empat dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Simpang Empat. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Simpang Empat bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Simpang Empat Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Simpang Empat boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Simpang Empat dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Simpang Empat?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Simpang Empat?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Simpang Empat, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Simpang Empat.