Bas Gelang patah

Cari Gelang patah Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Kwok Ping Express

Laluan Bas Terunggul Dari Gelang patah

LaluanBas PertamaBas lepas
Gelang patah ke Singapore04:3017:30TEMPAH SEKARANG
Gelang patah ke Kuala Lumpur00:4521:15TEMPAH SEKARANG
Gelang patah ke Penang09:3022:00TEMPAH SEKARANG
Gelang patah ke Tbs (terminal bersepadu selatan)00:4521:15TEMPAH SEKARANG
Gelang Patah ke Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal)09:3022:30TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Gelang patah

LaluanBas PertamaBas lepas
Singapore ke Gelang patah07:1022:30TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Gelang patah12:0018:45TEMPAH SEKARANG
Terminal Klang Sentral ( Klang Bus Terminal) ke Gelang Patah09:0020:45TEMPAH SEKARANG
Shah Alam ke Gelang Patah09:4521:30TEMPAH SEKARANG
Klang ke Gelang Patah09:0020:45TEMPAH SEKARANG

Gelang patah Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Gelang patah mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Gelang patah

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Gelang patah yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Gelang Patah Terminal
  • Gelang patah terminal
  • GP Sentral Bus Terminal
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Gelang patah

Beberapa titik drop popular di Gelang patah diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Gelang patah adalah seperti berikut:

  • Gelang Patah Terminal
  • Gelang patah terminal
  • GP Sentral Bus Terminal
Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Gelang patah

Perjalanan ke dan dari Gelang patah dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Gelang patah. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Gelang patah bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Gelang patah Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Gelang patah boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Gelang patah dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Gelang patah?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Gelang patah?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Gelang patah, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Gelang patah.