Bas Ayer Hitam

Cari Ayer Hitam Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • S&S International Express
  • Ekspres Mutiara
  • Perdana Express
  • Cepat Express

Laluan Bas Terunggul Dari Ayer Hitam

LaluanBas PertamaBas lepas
Ayer Hitam ke Tbs (terminal bersepadu selatan)07:1520:50TEMPAH SEKARANG
Ayer Hitam ke Kuala Lumpur07:1520:50TEMPAH SEKARANG
Ayer Hitam ke Jerteh (jertih)21:0022:15TEMPAH SEKARANG
Ayer Hitam ke Pasir Puteh21:0022:15TEMPAH SEKARANG
Ayer Hitam ke Stesen Bas Pasir Puteh21:0022:15TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Ayer Hitam

LaluanBas PertamaBas lepas
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Ayer Hitam03:3021:30TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Ayer Hitam03:3021:30TEMPAH SEKARANG
Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ke Ayer Hitam20:0022:15TEMPAH SEKARANG
Alor setar ke Ayer Hitam20:0022:15TEMPAH SEKARANG
Ipoh Amanjaya ke Ayer Hitam00:3023:15TEMPAH SEKARANG

Ayer Hitam Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Ayer Hitam mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Ayer Hitam

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Ayer Hitam yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Ayer hitam
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Ayer Hitam

Beberapa titik drop popular di Ayer Hitam diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Ayer Hitam adalah seperti berikut:

  • Ayer hitam
Lihat Lagi

Ayer Hitam Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Ayer Hitam boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Ayer Hitam dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q-1). Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q-2). Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q-3). Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Ayer Hitam?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q-4). Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q-5). Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.