Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Jurong East ke Genting Highlands

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 jam 45 minit
Jurong East
Genting Highlands
141
MYR 64.05

Jarak dengan Bas Jurong East ke Genting Highlands

Bas Terawal
:
05:30
Bas Terakhir
:
23:45
Syarikat Bas
:
Transtar Travel, 707 - Inc, WTS Travel & Tours

Jadual Bas dan Harga Jurong East ke Genting Highlands

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Transtar Travel 06:15 23:45 6 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
707 - Inc 06:30 22:20 5 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
WTS Travel & Tours 05:30 05:30 6 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Jurong East ke Genting Highlands di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Jurong East hingga Genting Highlands adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Jurong East ke Genting Highlands?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Jurong East ke Genting Highlands

Perjalanan dengan bas dari Jurong East untuk Genting Highlands yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Jurong East untuk Genting Highlands.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Transtar Travel
 • operator-logo
  707 - Inc
 • operator-logo
  WTS Travel & Tours

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Jurong East ke Genting Highlands di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Jurong East ke Genting Highlands secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/jurong-east-to-genting-highlands

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/jurong-east-a-genting-highlands

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Jurong East ke Genting Highlands di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡