Sungai Petani Bus Terminal

Cari Sungai Petani Bus Terminal Tiket Bas

(Pilihan)

Bas Daripada Sungai Petani Bus Terminal

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Sungai Petani Bus Terminal ke KLIA4MYR 55HARGA PANDANGAN
Sungai Petani Bus Terminal ke Kuala Lumpur4MYR 45HARGA PANDANGAN
Sungai Petani Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)2MYR 45HARGA PANDANGAN
Sungai Petani Bus Terminal ke Putra jaya2MYR 55HARGA PANDANGAN
Sungai Petani Bus Terminal ke Nilai2MYR 55HARGA PANDANGAN

Bas Kepada Sungai Petani Bus Terminal

LaluanBilangan BasTambang bermula dari (MYR)
Seremban ke Sungai Petani Bus Terminal16MYR 50HARGA PANDANGAN
Terminal 1 Seremban ke Sungai Petani Bus Terminal16MYR 50HARGA PANDANGAN
Kuala Lumpur ke Sungai Petani Bus Terminal5MYR 45HARGA PANDANGAN
Kluang ke Sungai Petani Bus Terminal4MYR 80HARGA PANDANGAN
Yong Peng ke Sungai Petani Bus Terminal4MYR 80HARGA PANDANGAN

Tempah Sungai Petani Bus Terminal Tiket Bas

Sungai Petani Bus Terminal ialah lokasi mengambil dan menurunkan penumpang popular. Sesetengah penumpang memilih menaiki bas dari Sungai Petani Bus Terminal kerana mempunyai kemudahan pengangkutan pada setiap masa. Manakala, sesetengah penumpang pula akan memilih untuk turun di Sungai Petani Bus Terminal. Pengunjung boleh memilih tempat menaiki dan turun bas Sungai Petani Bus Terminal dan memilih untuk menempah tiket secara atas talian dan melakukan perjalanan dengan selesa. Sungai Petani Bus Terminal di dalam bandar memberi kemudahan perjalanan di dalam kota.


Pengendali Bas Popular di Sungai Petani Bus Terminal

Terdapat beberapa syarikat bas/pengendali yang menyediakan perkhidmatan pengangkutan yang amat diperlukan di (namakawasan). Kesemua bas ini disediakan dalam keadaan kemas dan bersih. Mereka juga memastikan keselesaan dan keselamatan penumpang pada setiap masa. Sesetengah dari pengendali bas ini adalah seperti:

Lihat Lagi

Kenapa perlu menempah tiket dengan redBus?

Pelanggan kami layak untuk menerima kesemua tawaran aktif dan rebat tunai. Mereka dapat menikmati perjalanan bas pada harga mampu milik. T&C*. Prosedur tempahan bas kami yang senang, cepat dan selamat akan memberi pengalaman belian yang mudah. Kami sarankan anda membuat tempahan tiket awal (tidak wajib) dan mendapat potongan yang menarik.

Soalan Lazim

Q: Bagaimana saya boleh mengetahui tentang jadual perjalanan pengendali bas yang berlepas ke atau dari Sungai Petani Bus Terminal?
A: Dalam redBus, anda boleh mendapatkan maklumat itu di bahagian Pengendali Bas Popular. Di sana anda akan menemui pengendali bas popular yang bekerjasama dengan kami dan juga yang beroperasi ke atau dari Sungai Petani Bus Terminal.
Q: Bolehkah saya memilih jenis bas yang saya hendak naiki?
A: Sudah tentu anda boleh! Anda akan dapat melihat banyak pilihan yang ditawarkan oleh pengendali bas apabila anda melengkapkan ruang carian dengan memilih tempat menaiki bas, destinasi dan tarikh perjalanan.
Q: Bagaimana cara untuk saya membeli tiket ke Sungai Petani Bus Terminal dengan redBus?
A: Prosesnya sangat mudah. Pergi ke ruang carian dan tulis Sungai Petani Bus Terminal dalam ruang tempat menaiki bas atau destinasi, kemudian pilih tarikh perjalanan anda dan klik butang carian. redBus akan mengeluarkan perlagai pilihan perjalanan, anda hanya perlu memilih pengendali bas pilihan anda, jadual dan beli!
Q: Adakah saya perlu membawa tiket saya sebaik sahaja saya membelinya melalui aplikasi mudah alih redBus?
A: Tidak perlu. Setelah selesai membeli dengan redBus, tiket dalam format digital akan dihantar ke e-mel anda. Pada hari perjalanan tersebut, anda perlu pergi ke terminal dan cari kaunter pengendali bas, tunjukkan tiket yang kami hantar dan pengendali bas akan memberi anda satu salinan.
Q: Apa yang berlaku jika bas tidak meninggalkan pada masa yang ditetapkan tiket saya dan / atau dibatalkan?
A: Masalah logistik dan penyelesaian seperti ini perlu dirujuk secara langsung di kaunter pengendali bas.
Q: Saya terlupa untuk membeli tiket pulang saya, di manakah kaunter yang boleh membantu saya?
A: Sebahagian besar terminal mempunyai tempat untuk membeli dan menjual tiket. Di sana anda boleh membeli tiket pulang anda dengan syarikat yang anda pilih. Anda juga boleh membeli tiket pulang melalui aplikasi mudah alih redBus, mudah, cepat dan anda tidak perlu mendaftar. Di samping itu, kami menerima pelbagai kaedah pembayaran.
Q: Berapa jam lebih awalkah saya harus membeli tiket saya?
A: Maklumat ini berbeza-beza mengikut polisi setiap pengendali bas dan bilangan tempat duduk yang tersedia. Cadangan kami adalah membeli tiket anda dua hari lebih awal.
Q: Berapa jam lebih awalkah perlu saya berada di Sungai Petani Bus Terminal untuk menukar e-tiket saya?
A: Adalah disyorkan agar anda berada sekitar 1 jam lebih awal di kaunter Sungai Petani Bus Terminal untuk menukar tiket redBus anda dengan pengendali bas tersebut.
Q: Adakah saya perlu membuat akaun di laman web redBus untuk membeli tiket bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah lebih baik sekiranya anda mencipta akaun kerana ianya dapat membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan sejumlah diskaun dan tawaran serta anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Bagaimana cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan bantuan mengenai pembelian anda atau mempunyai sebarang soalan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh menghubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +60330992524 atau dengan menghantar e-mel ke support@redbus.my