+ PULANG

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Malacca ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

16-Jul-2020
UBAH
x

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Malacca ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) Perihal Bas

Q-1). Bilakah Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) bas pertama berlepas dari Malacca ?
A: Bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) pertama yang berlepas di 09:00 dari Malacca.
Q-2). Bilakah bas terakhir Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) berlepas dari Malacca ?
A: Bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) terakhir berlepas pada 09:00 dari Malacca.
Q-3). Berapakah tambang tiket Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) dari Malacca to Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) ?
A: Tambang bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) bermula dari MYR 55.00.
Q-4). Berapa banyak bas yang dikendalikan antara Malacca dan Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) dengan Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) ?
A: Terdapat 1 bas yang dikendalikan dari Malacca ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar) oleh Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express).

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Bas dari Malacca ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Untuk memudahkan dan memberi ketenangan kepada mereka yang menaiki bas dari Malacca ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), penumpang disaran memilih bas yang disediakan oleh Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express). Syarikat bas ini menjanjikan perkhidmatan yang selesa bertaraf kelas pertama bagi mana-mana penumpangnya seperti penumpang perniagaan atau pelancong. Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) menyediakan perkhidmatan bas yang baik dari Malacca ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar). Pemandu dan kakitangannya terlatih memastikan para penumpang mendapat keselesaan sepenuhnya.

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Malacca

Terdapat tempat menaiki bas yang mudah di Malacca di mana Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) bas untuk mengambil penumpang. Setiap penumpangnya boleh memilih tempat untuk menaiki bas yang mudah di Malacca bergantung kepada pilihan perjalanan mereka. Tempat menaiki bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) di Malacca adalah:

  • Melaka sentral
Lihat Lagi

Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) Tempat Bas Menurunkan Penumpang di Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)

Bas Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) berhenti di pelbagai tempat menurunkan penumpang di Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar), dan memberi banyak kemudahan yang mencukupi bagi penumpang untuk turun di lokasi pilihan mereka. Semak tempat penurunan penumpang untuk Kejora Masyhur Sdn.Bhd (Kejora Express) di:

  • Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)
View More