Bas Panchor

Cari Panchor Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Perdana Express

Laluan Bas Terunggul Dari Panchor

LaluanBas PertamaBas lepas
Panchor ke Tbs (terminal bersepadu selatan)08:1521:00TEMPAH SEKARANG
Panchor ke Bentong08:1521:00TEMPAH SEKARANG
Panchor ke Bus terminal bentong08:1521:00TEMPAH SEKARANG
Panchor ke Kuala Lumpur08:1521:00TEMPAH SEKARANG
Panchor ke Paka09:1520:15TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Panchor

LaluanBas PertamaBas lepas
Kuala Lumpur ke Panchor09:4521:45TEMPAH SEKARANG
Bus terminal bentong ke Panchor10:3022:45TEMPAH SEKARANG
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Panchor09:4521:45TEMPAH SEKARANG
Bentong ke Panchor10:3022:45TEMPAH SEKARANG
Kuantan ke Panchor15:0023:00TEMPAH SEKARANG

Panchor Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Panchor mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Panchor

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Panchor yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Panchor
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Panchor

Beberapa titik drop popular di Panchor diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Panchor adalah seperti berikut:

  • Panchor
Lihat Lagi

Syarikat Bas yang beroperasi ke Panchor

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Panchor. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Panchor adalah:


Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Panchor

Perjalanan ke dan dari Panchor dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Panchor. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Panchor bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Panchor Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Panchor boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Panchor dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Panchor?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Panchor?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Panchor, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Panchor.