Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Tun Aminah Terminal ke KLIA

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
4 jam 30 minit
Tun Aminah Terminal
KLIA
213
MYR 100.65

Jarak dengan Bas Tun Aminah Terminal ke KLIA

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:59

Jadual Bas dan Harga Tun Aminah Terminal ke KLIA

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Golden Coach 01:00 23:59 3 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd 08:45 23:59 3 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Sin Yong 08:45 22:45 3 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
YOYO Express 00:00 23:45 3 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
SC Southern Express 08:45 23:15 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Tun Aminah Terminal ke KLIA?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Tun Aminah Terminal hingga KLIA semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Tun Aminah Terminal ke KLIA?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Tun Aminah Terminal ke KLIA di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Tun Aminah Terminal hingga KLIA adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Tun Aminah Terminal ke KLIA

Perjalanan dengan bas dari Tun Aminah Terminal untuk KLIA yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Tun Aminah Terminal untuk KLIA.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Golden Coach
 • operator-logo
  LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd
 • operator-logo
  Sin Yong
 • operator-logo
  YOYO Express
 • operator-logo
  SC Southern Express
 • operator-logo
  Southern Putra Liner

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Tun Aminah Terminal ke KLIA di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Tun Aminah Terminal ke KLIA secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/tun-aminah-terminal-to-klia

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/tun-aminah-terminal-a-klia

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Tun Aminah Terminal ke KLIA di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡