Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Sungai Rengit ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
6 jam 45 minit
Sungai Rengit
TBS (Terminal Bersepadu Selatan)
30
MYR 50.00

Jarak dengan Bas Sungai Rengit ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Bas Terawal
:
08:00
Bas Terakhir
:
23:59

Jadual Bas dan Harga Sungai Rengit ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd 08:00 23:59 6 jam 45 minit HARGA PANDANGAN
Star Coach Express 08:00 23:30 6 jam 45 minit HARGA PANDANGAN
Aerobus 08:00 23:59 6 jam 45 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Sungai Rengit ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Sungai Rengit hingga TBS (Terminal Bersepadu Selatan) adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Sungai Rengit ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)?

Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  LA Holidays Travel and Tours Sdn Bhd
 • operator-logo
  Star Coach Express
 • operator-logo
  Aerobus

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Sungai Rengit ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Sungai Rengit ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/sungai-rengit-to-tbs-terminal-bersepadu-selatan

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/sungai-rengit-a-tbs-terminal-bersepadu-selatan

Bas Sungai Rengit ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Perjalanan dengan bas dari Sungai Rengit untuk TBS (Terminal Bersepadu Selatan) yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Sungai Rengit untuk TBS (Terminal Bersepadu Selatan).Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Sungai Rengit ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡