Bas Dari Paradigm mall ke KLIA


Sila pilih tarikh perjalanan dan tempah tiket anda

Pengendali Bas Terbaik
Kami menunjukkan kepada anda bas untuk 22-Mar-2019.
Untuk menukar tarikh klik pada panel tarikh di atas
Ok

Oops! Tiada bas yang dijumpai

Jadual Bas dan Harga Paradigm mall ke KLIA

Pengendali BasBas PertamaBas TerakhirTempoh 
Aerobus 03:30 14:30   Lihat Harga

Kajian Pelanggan


Perjalanan Menaiki Bas dari Paradigm Mall ke KLIA

Paradigm Mall terletak di Petaling Jaya (Selangor) manakala KLIA2 merupakan lapangan terbang antarabangsa di Malaysia yang dianggap sebagai salah satu laluan yang kerap digunakan. Jarak sejauh 50 km ini dapat dilengkapi dalam masa 1-2 jam, bergantung kepada keadaan trafik. Pelancong boleh membuat pilihan antara 12 buah bas yang berlepas setiap hari dari Paradigm Mall ke KLIA. Aerobus adalah satu-satunya syarikat bas yang menyediakan perkhidmatan perjalanan dari Paradigm Mall ke KLIA.

Umumnya, pusat membeli-belah ini terletak bersebelahan dengan Lembah Klang dan cukup terkenal dengan barangan elektronik, makanan dan minuman. Anda boleh membeli tiket bas dari Paradigm Mall ke KLIA dengan harga serendah RM 12. Lebih-lebih lagi, pusat membeli-belah ini menjadi pusat tumpuan utama dan KLIA pula adalah lokasi menurunkan penumpang yang terkenal.

Tambahan pula, jalan raya yang terjaga dan keadaan bas yang baik membantu memberi pengalaman perjalanan yang selesa pada setiap masa. Penumpang boleh memilih untuk menaiki mana-mana bas eksekutif untuk perjalanan yang lancer. Kesemua bas ini direka dengan ruang dalaman yang bersih dan tempat duduk yang sesuai.

Bas pertama berlepas dari ruang legar pada jam 3:30 pagi manakala bas terakhir pula berlepas pada jam 9:00 malam. Beberapa jenis bas yang beroperasi di laluan ini terdiri dalam kategori SVIP, Seater, Eksekutif dan lain-lain. Anda boleh memilih bas kesukaan anda untuk perjalanan yang menyenangkan.

Kemudahan di KLIA

KLIA bukan hanya sekadar lokasi untuk menurunkan penumpang malah ia juga adalah lapangan terbang antarabangsa yang besar direka dengan kemudahan seperti ATM, ruang rehat, bilik air, kaunter tiket, perkhidmatan simpanan bagasi dan sebagainya.

Mencari tiket pulang juga? Sila menyemak bas dari KLIA ke Paradigm mall.


Lain Tempat Pelepasan & Penurunan Penumpang Dalam

Paradigm mall

KLIA


Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Paradigm mall ke KLIA di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.