Bas Dari Paradigm mall ke Klia2


Sila pilih tarikh perjalanan dan tempah tiket anda

Pengendali Bas Terbaik
Kami menunjukkan kepada anda bas untuk 23-Mar-2019.
Untuk menukar tarikh klik pada panel tarikh di atas
Ok

Oops! Tiada bas yang dijumpai

Jadual Bas dan Harga Paradigm mall ke Klia2

Pengendali BasBas PertamaBas TerakhirTempoh 
Aerobus 03:30 14:30   Lihat Harga

Kajian Pelanggan


Menaiki Bas dari Paradigm Mall ke KLIA2

Paradigm Mall terletak di Petaling Jaya (Selangor) dan KLIA2 pula ialah lapangan terbang antarabangsa di Malaysia, yang mana merupakan salah satu laluan paling kerap digunakan. Jarak antara 50 km itu dapat dilakukan dalam masa antara 1-2 jam, bergantung kepada keadaan jalan raya. Penumpang boleh memilih dari sebanyak 28 buah bas yang membawa penumpang di laluan ini. Terdapat 2 syarikat bas yang menyediakan perkhidmatan perjalanan dari Paradigm Mall ke KLIA2.

Secara umumnya, pusat membeli-belah ini terletak bersebelahan dengan Lembah Klang dan terkenal dengan barangan elektronik, makanan dan minuman. Anda boleh membeli tiket bas dari Paradigm Mall ke KLIA2 dengan harga serendah RM 12. Selain itu, pusat membeli-belah ini juga menjadi tempat menaiki pengangkutan awam utama dan KLIA2 pula berfungsi sebagai lokasi penurunan penumpang popular. Walau bagaimanapun, keadaan jalan raya yang baik dan bas yang selesa membantu memberikan pengalaman perjalanan yang selesa sepanjang masa. Penumpang boleh memilih mana-mana bas eksekutif dan menikmati perjalanan dengan selesa. Semua bas direka dengan ruang dalaman yang bersih dan aturan tempat duduk yang betul.

Syarikat seperti Aerobus dan Skybus mengendalikan bas mereka sepanjang hari, bermula dengan bas pertama yang berlepas pada jam 3:30 petang dan bas terakhir berlepas jam 11 malam dari Pusat Beli-belah 1 Utama dan tiba di KLIA2 jam 12:15 pagi. Sebaik bas meninggalkan Paradigm mall, ia akan berhenti di Pusat Membeli-belah Utama untuk mengambil penumpang dan kemudiannya tiba di KLIA2.

Kemudahan di KLIA2

KLIA2, bukan hanya dikenali sebagai lokasi menurunkan penumpang malah ia juga berfungsi sebagai lapangan terbang antarabangsa yang direka khas dengan kemudahan awam ATM, ruang rehat, tandas, kaunter tiket, perkhidmatan penyimpanan bagasi, dan macam-macam lagi.

Mencari tiket pulang juga? Sila menyemak bas dari Klia2 ke Paradigm mall.


Lain Tempat Pelepasan & Penurunan Penumpang Dalam

Paradigm mall

Klia2


Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Paradigm mall ke Klia2 di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.