Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Perkhidmatan Bas Kuala Krai ke Putrajaya

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 jam 30 minit
Kuala Krai
Putrajaya
216
MYR 34.00

Jarak dengan Bas Kuala Krai ke Putrajaya

Bas Terawal
:
00:00
Bas Terakhir
:
23:45

Jadual Bas dan Harga Kuala Krai ke Putrajaya

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Lienadia Express 10:15 23:45 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Queen Express 10:30 23:30 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Mutiara 08:40 23:30 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Ekspres Musafir 10:20 23:15 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
My Xpress 10:30 23:00 5 jam 30 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Kuala Krai ke Putrajaya di platform redBus?

Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Kuala Krai hingga Putrajaya adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimanakah saya boleh membuat tempahan tiket bas dalam talian di Malaysia?

Anda boleh menempah bas pilihan anda ke mana-mana destinasi di Malaysia dengan log masuk ke laman web rasmi redBus www.redbus.my/ms . Laman ini mesra pengguna dan anda boleh menempah tiket bas anda dalam masa beberapa minit sahaja.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Kuala Krai ke Putrajaya?

Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Kuala Krai hingga Putrajaya semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.


Bas Kuala Krai ke Putrajaya

Perjalanan dengan bas dari Kuala Krai untuk Putrajaya yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Kuala Krai untuk Putrajaya.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • operator-logo
  Lienadia Express
 • operator-logo
  Queen Express
 • operator-logo
  Ekspres Mutiara
 • operator-logo
  Ekspres Musafir
 • operator-logo
  My Xpress
 • operator-logo
  Sani Express
 • operator-logo
  Naza Express

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Krai ke Putrajaya di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Kuala Krai ke Putrajaya secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/kuala-krai-to-putrajaya

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/kuala-krai-a-putrajaya

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Kuala Krai ke Putrajaya di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.Do you want to exit reschedule flow?

¡