Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)


Perkhidmatan Bas Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
:
:
:
:
0

Jarak dengan Bas Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Bas Terawal
:
Bas Terakhir
:

Jadual Bas dan Harga Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Adik Beradik 11:10 23:40 -6 jam -25 minit HARGA PANDANGAN
Adam Ekspres 10:00 23:00 6 jam 30 minit HARGA PANDANGAN
Arwana Express (Swiftliner) 10:45 22:15 6 jam 37 minit HARGA PANDANGAN
Transnasional 10:15 23:15 6 jam 0 minit HARGA PANDANGAN
NINI EXPRESS 16:50 22:00 2 jam 35 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Dungun Bus Terminal hingga TBS (Terminal Bersepadu Selatan) semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Dungun Bus Terminal hingga TBS (Terminal Bersepadu Selatan) adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.


Bas Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

Perjalanan dengan bas dari Dungun Bus Terminal untuk TBS (Terminal Bersepadu Selatan) yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Dungun Bus Terminal untuk TBS (Terminal Bersepadu Selatan).PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Maraliner
 • Darul Iman Express
 • Utama Ekspres
 • Ekspres Mutiara
 • Adik Beradik
 • Adam Ekspres
 • Arwana Express (Swiftliner)

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/dungun-bus-terminal-to-tbs-terminal-bersepadu-selatan

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/dungun-bus-terminal-a-tbs-terminal-bersepadu-selatan

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan)

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Dungun Bus Terminal ke TBS (Terminal Bersepadu Selatan) dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers Do you want to exit reschedule flow?

¡