Single's Day

Search Bus Tickets for Single's Day

Single’s Day

Hari Tunggal hanya sekitar sudut. Jadi, bagaimana anda mempersiapkan penjualan e-dagang mega ini? Bermula dari China, saingan Hari Tunggal Hari Valentine sebagai 11.11 disambut oleh orang tunggal yang merasa tertekan untuk berkahwin. Sekarang, laman web e-dagang telah bergabung untuk merayakan Hari Tunggal dengan diskaun besar dan tawaran eksklusif yang boleh digunakan oleh orang tunggal dengan wang yang akan digunakan pada tarikh makan malam atau perkahwinan. Malaysia sememangnya mendapat perhatian dalam perayaan ini kerana demografi luas orang ramai tidak sabar untuk 11.11.2019 yang akan datang sepanjang tahun ini.

Syukurlah untuk anda, Hari Tunggal juga membawa beberapa diskaun dan tawaran yang boleh digunakan apabila anda menempah tiket bas dalam talian dengan redBus. Selesaikan senarai keinginan anda dengan laman web e-dagang dari keselesaan rumah anda, dan kemudian dari tempat yang sama, menempah tiket bas ke destinasi kegemaran anda di Malaysia atau lokasi jiran yang lain. Orang ramai sedang mencari jualan seperti "Lazada 11.11," "Shopee 11.11," "Jualan 11.11," dan banyak lagi, hanya untuk mencari tawaran terbaik di luar sana. Syukurlah, ketika datang untuk menempah tiket bas dalam talian, redBus adalah destinasi sehenti anda untuk mendapatkan tawaran terbaik di atas bas terbaik yang ditawarkan di setiap laluan di Malaysia.

Adakah anda bersedia untuk Hari Tunggal tahun ini?

Soalan Lazim

Bilakah Hari Tunggal dirayakan?
Hari Tunggal disambut pada 11 November setiap tahun atau 11.11, diwakili sebagai empat atau empat singel yang berdiri di sebelah satu sama lain.
Apa yang istimewa mengenai Hari Tunggal?
Hari Tunggal adalah perayaan yang dikatakan telah dimulakan di sebuah asrama di kampus kolej oleh remaja yang tidak berpuas hati yang ditekan untuk berkahwin. Orang yang tunggal secara umumnya mengambil bahagian dan meraikan majlis ini dengan nikmat. Terdapat beberapa tawaran membeli-belah dan tawaran yang disediakan semasa acara ini.
Berapa besar hari lajang?
Hari Tunggal dikatakan lebih besar daripada gabungan Cyber Monday dan Black Friday. Terdapat beribu-ribu barang yang dijual semasa acara ini dan pastinya tidak boleh dilepaskan.
Apa yang akan ditawarkan oleh redBus pada Hari Tunggal?
redBus mempunyai tawaran eksklusif yang akan disediakan atau Hari Tunggal dan tawaran-tawaran ini benar-benar unik jika dibandingkan dengan tawaran dan diskaun yang redBus biasanya tawarkan. Anda boleh menggunakan wang yang telah anda simpan pada diskaun dan tawaran dan gunakan jumlah ini untuk menempah tiket bas ke destinasi kegemaran anda dan dapatkan percutian anda.

JANJI KAMI

PENJADUALAN SEMULA TIKET
PENJADUALAN SEMULA TIKET
Anda tidak dapat meneruskan perjalanan yang dirancang? Jangan risau, anda lihat butang penjadualan semula sebelum anda memilih syarikat bas? Anda bijak, cari butang pulangan semula sebelum memilih syarikat bas.
TIKET-M
TIKET-M
SMS Tiket-Mudah Alih adalah sah digunakan untuk perjalanan. Pilihlah untuk transaksi tanpa kertas dan perjalanan pintar. Cari ikon Tiket-M sebelum membuat pilihan syarikat bas.
TRANSAKSI PEMBAYARAN SELAMAT
TRANSAKSI PEMBAYARAN SELAMAT
redBus mempunyai standard keselamatan paling tinggi dan menyimpan maklumat serta pembelian anda dengan selamat dan terjamin.
PILIHAN
PILIHAN
80+ Syarikat bas dan 800+ laluan diseluruh Malaysia & Singapura.