Bas Kampung raja

Cari Kampung raja Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Perdana Express

Laluan Bas Terunggul Dari Kampung raja

LaluanBas PertamaBas lepas
Kampung raja ke Kuala Lumpur09:0021:05TEMPAH SEKARANG
Kampung raja ke Kuala terengganu11:4523:40TEMPAH SEKARANG
Kampung raja ke Tbs (terminal bersepadu selatan)09:0021:05TEMPAH SEKARANG
Kampung raja ke Kuantan11:4023:55TEMPAH SEKARANG
Kampung raja ke Shah alam09:0020:35TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Kampung raja

LaluanBas PertamaBas lepas
Kuantan ke Kampung raja09:3023:00TEMPAH SEKARANG
Kuala terengganu ke Kampung raja11:1522:15TEMPAH SEKARANG
Unisza(universiti sultan zainal abidin) ke Kampung raja11:3022:30TEMPAH SEKARANG
Tbs (terminal bersepadu selatan) ke Kampung raja09:4522:00TEMPAH SEKARANG
Kuala Lumpur ke Kampung raja09:4522:00TEMPAH SEKARANG

Kampung raja Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Kampung raja mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Kampung raja

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Kampung raja yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Kampung raja
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Kampung raja

Beberapa titik drop popular di Kampung raja diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Kampung raja adalah seperti berikut:

  • Kampung raja
Lihat Lagi

Syarikat Bas yang beroperasi ke Kampung raja

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Kampung raja. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Kampung raja adalah:


Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Kampung raja

Perjalanan ke dan dari Kampung raja dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Kampung raja. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Kampung raja bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Kampung raja Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Kampung raja boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Kampung raja dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Kampung raja?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Kampung raja?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Kampung raja, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Kampung raja.