Bas Gombak

Cari Gombak Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • Go Genting
  • Zaim Express

Laluan Bas Terunggul Dari Gombak

LaluanBas PertamaBas lepas
Gombak ke Kota bharu00:4522:45TEMPAH SEKARANG
Gombak ke Machang10:0022:45TEMPAH SEKARANG
Gombak ke Kuala Krai10:0022:45TEMPAH SEKARANG
Gombak ke Stesyen Bas Machang10:0022:30TEMPAH SEKARANG
Gombak ke Chiku 310:3022:30TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Gombak

LaluanBas PertamaBas lepas
Stesyen Bas Machang ke Gombak00:1522:15TEMPAH SEKARANG
K.krai (dp) ke Gombak00:4522:45TEMPAH SEKARANG
Chiku 3 ke Gombak10:5023:30TEMPAH SEKARANG
Kota bharu ke Gombak00:1521:30TEMPAH SEKARANG
Marang ke Gombak09:2022:50TEMPAH SEKARANG

Gombak Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Gombak mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Gombak

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Gombak yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Batu 10
  • Greenwood
  • No 11, Bazar Taman Greenwood, 68100 Batu Caves, Selangor (01156225099)
  • PUTRA GOMBAK
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Gombak

Beberapa titik drop popular di Gombak diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Gombak adalah seperti berikut:

  • Batu 10
  • Greenwood
  • No 11, Bazar Taman Greenwood, 68100 Batu Caves, Selangor (01156225099)
  • PUTRA GOMBAK
Lihat Lagi

Tawaran pada Tiket Bas Gombak

Perjalanan ke dan dari Gombak dengan bas sekarang lebih berpatutan berbanding sebelumnya. Pelanggan boleh menikmati potongan harga sehingga 20% untuk tiket bas Gombak. Pilihlah dari banyak senarai bas yang tersedia ke dan dari Singapura dan dapatkan potongan hingga 20% untuk tempahan online tiket bas! Gombak bas boleh didapati dengan harga yang paling berpatutan dalam beberapa klik di redBus .

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: https://m.redbus.my/offers 

Gombak Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Gombak boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Gombak dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q: Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q: Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Gombak?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q: Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q: Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.
Q: Adakah terdapat diskaun untuk tiket bas Gombak?
A: Ya. Semasa menempah tiket bas Gombak, penumpang boleh mendapat potongan hingga 20% untuk tiket bas mereka. Ini juga merupakan tawaran terbaik untuk mendapatkan tiket bas Gombak.