Bas Air hitam

Cari Air hitam Tiket Bas

(Pilihan)
PENGENDALI BAS TERBAIK
  • KKKL Express

Laluan Bas Terunggul Dari Air hitam

LaluanBas PertamaBas lepas
Air hitam ke Hatyai20:0020:00TEMPAH SEKARANG
Air hitam ke Penang Sentral20:0020:00TEMPAH SEKARANG
Air hitam ke Danok20:0020:00TEMPAH SEKARANG
Air hitam ke Changlun20:0020:00TEMPAH SEKARANG
Air hitam ke Terminal Bas Shahab Perdana (terminal Alor Setar)20:0020:00TEMPAH SEKARANG

Laluan Bas Teratas Ke Air hitam

LaluanBas PertamaBas lepas
Singapore ke Air hitam06:3121:30TEMPAH SEKARANG
KLIA ke Air hitam06:1023:40TEMPAH SEKARANG
Boon lay ke Air hitam07:1621:30TEMPAH SEKARANG
Klia1 ke Air hitam06:1023:20TEMPAH SEKARANG
Malacca ke Air hitam07:3023:45TEMPAH SEKARANG

Air hitam Tiket Bas

Malaysia terdiri daripada salah satu rangkaian sistem pengangkutan jalan raya yang paling komprehensif di Asia. Air hitam mempunyai banyak jenis kemudahan sosial dan perkhidmatan yang lancar.


Tempat Menaiki Bas di Air hitam

Di bawah ini disenaraikan beberapa tempat menaiki bas di Air hitam yang membantu penumpang untuk membuat pilihan lokasi yang paling mudah. Perlu di ambil perhatian bahawa ianya berbeza satu syarikat pengendali ke syarikat pengendali yang lain.

  • Ayer Hitam Toll, Johor (call 6074342399 / 6074338199 for enquiry)
Lihat Lagi

Tempat Menurunkan Penumpang di Air hitam

Beberapa titik drop popular di Air hitam diberikan di bawah. Sila ambil perhatian bahawa lokasi drop ini umumnya berbeza dari satu operator bas ke yang lain. Titik drop di Air hitam adalah seperti berikut:

  • Ayer Hitam
  • Plaza Tol Ayer Hitam
Lihat Lagi

Syarikat Bas yang beroperasi ke Air hitam

Terdapat beberapa syarikat yang beroperasi di Air hitam. Kesemua syarikat bas yang disenaraikan ini membuatkan perjalanan bas yang di dalam bandar menjadi selesa. Beberapa syarikat bas popular di Air hitam adalah:


Lihat Lagi

Air hitam Menempah Tiket Secara Dalam Talian

Bas yang membawa penumpang di Air hitam boleh dijadikan pilihan perjalanan oleh ramai orang. Menempah tiket Air hitam dalam talian adalah mudah, cepat dan boleh ditempah dengan selamat di redbus.my.

Imej Teratas

Soalan Lazim

Q-1). Adakah saya perlu mencipta akaun di laman web redBus untuk menempah bas?
A: Tidak, anda tidak perlu mencipta akaun dengan redBus untuk menempah tiket. Tetapi, adalah dinasihatkan untuk mencipta akaun untuk membantu mempercepatkan proses tempahan apabila anda ingin menempah tiket bas. redBus menawarkan pelbagai diskaun dan tawaran dengan itu anda boleh memanfaatkan tawaran dengan mudah sekiranya anda berdaftar dengan redBus.
Q-2). Apakah itu M-Tiket?
A: M-Tiket adalah sejenis cetakan maya tiket bas anda. M-Tiket adalah SMS yang dihantar ke nombor mudah alih berdaftar apabila anda telah berjaya membuat tempahan tiket bas di laman web rasmi redBus. M-Tiket akan mempunyai butiran tiket bas anda seperti masa, tempat mengambil dan menurunkan penumpang, nombor pendaftaran kenderaan, PNR, dan juga nombor TIN. Prosedur M-Tiket telah menjadi inisiatif mesra alam yang digunakan oleh redBus untuk membantu mengurangkan penggunaan kertas.
Q-3). Bagaimanakah cara untuk saya menempah tiket bas di Air hitam?
A: Anda boleh melawat kaunter operator bas pilihan anda atau lawati laman web rasmi redBus. Laman web mesra pengguna dan berinteraktif ini menawarkan proses tempahan tiket bas langkah demi langkah dalam masa beberapa minit sahaja. Laman ini mempunyai banyak maklumat berguna seperti jadual waktu, tambang, empat mengambil dan menurunkan penumpang, dan banyak lagi.
Q-4). Bagaimanakah cara untuk saya hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus, Malaysia?
A: Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkaitan tempahan atau mempunyai pertanyaan mengenai pengendali atau laluan bas tertentu, anda boleh hubungi bahagian khidmat pelanggan redBus di Malaysia dengan menghubungi talian +603-3099-2524 atau anda juga boleh menghantar e-mel ke support@redbus.my
Q-5). Adakah selamat untuk saya menempah tiket di laman web redBus dengan menggunakan kad debit atau kad kredit?
A: redBus telah membuat pelaburan besar untuk memastikan pelanggan mereka dilindungi pada setiap masa dan bukan hanya di dalam perjalanan. redBus menempatkan platform yang dilindungi di mana transaksi boleh dibuat dengan selamat. Dengan lebih 180 juta pengguna yang berpuas hati, sejumlah besar transaksi yang dilakukan selama ini boleh memberi gambaran dengan tepat tentang tahap keselamatan pembayaran melalui laman web atau aplikasi redBus.