Manage Booking
 • Bus Tickets
 • Reschedule
 • Cancel
 • Tunjukkan tiket
 • Email/SMS
CUR
 • SGD Dolar Singapura
 • MYR Ringgit Malaysia
Language
 • English
 • Malay

Bas Dari Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal


Perkhidmatan Bas Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal

Jangkaan Perjalanan Bas
Bas berlepas dari
Bas tiba di
Perkhidmatan Bas Harian
Tiket Bas Paling Murah
:
:
:
:
:
5 jam 15 minit
Shah Alam
Stulang Laut Ferry Terminal
1
MYR 35.00

Jarak dengan Bas Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal

Bas Terawal
:
11:45
Bas Terakhir
:
11:45

Jadual Bas dan Harga Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal

Pengendali Bas Bas Pertama Bas Terakhir Tempoh  
Southern Putra Liner 11:45 11:45 5 jam 15 minit HARGA PANDANGAN

Soalan Lazim

Adakah saya perlu mencetak tiket sebelum menaiki bas??

A: Terdapat dua situasi utama yang mungkin berlaku apabila anda ingin menaiki bas. Sekiranya tempat menaiki bas adalah di mana-mana terminal di Malaysia, penumpang akan mencetak tiket dari salinan tiket bas yang dihantar ke e-mel dalam format PDF. Situasi kedua pula adalah apabila tempat menaiki bas anda adalah di perhentian bas dan bukan terminal. Dalam situasi ini, anda akan menerima M-Tiket yang perlu anda tunjuk sebagai bukti sebelum menaiki bas. Jika pengendali tidak menyediakan M-Tiket, anda perlu mengambil cetakan tiket (PDF) yang telah dihantar ke ID e-mel berdaftar yang telah anda gunakan untuk menempah tiket bas di laman web redBus. Sesetengah pengendali mungkin mengenakan caj sekiranya syarat-syarat ini tidak diikuti.

Bagaimanakah cara untuk saya membuat bayaran tiket bas di laman web redBus?

A: Terdapat pelbagai mod pembayaran ditawarkan kepada pelanggan. Pelanggan boleh membayar melalui kad kredit, kad debit, atau mereka juga boleh memilih mana-mana bank yang disenaraikan apabila anda mengklik “FPX (Pemindahan Bank Dalam Talian Malaysia).

Manakah tawaran terbaik untuk tiket bas Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal di platform redBus?

A: Tawaran potongan hingga 20% pada tiket bas Shah Alam hingga Stulang Laut Ferry Terminal adalah tawaran terbaik di platform redBus kerana pelanggan dapat menjimatkan banyak harga tiket bas keseluruhan mereka.

Bagaimana cara untuk saya menempah bas dari Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal?

A: Anda boleh melawat terminal atau pergi terus ke kaunter tiket pengendali bas pilihan anda, menunggu giliran, pilih tempat duduk, dan menempah tiket anda. Jika anda tidak suka berbuat demikian, anda boleh melawat www.redbus.my/ms dan menempah tempat duduk anda dalam masa 5 minit.

Bolehkah saya mendapat potongan harga tiket Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal?

A: Ya. Penumpang boleh mendapat potongan sehingga 20% untuk tiket bas Shah Alam hingga Stulang Laut Ferry Terminal semasa menempah tiket bas di redBus, Malaysia.

Bolehkah saya jadualkan perjalanan selepas saya menempah tiket?

A: Ya, boleh. Walaubagaimanapun, ciri ini terhad kepada hanya beberapa pengendali bas di Malaysia. Tekan butang penjadualan semula sebelum anda membuat tempahan tiket.


Bas Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal

Perjalanan dengan bas dari Shah Alam untuk Stulang Laut Ferry Terminal yang disiapkan dalam masa bergantung pada lalu lintas dan keadaan cuaca Malaysia. Terdapat banyak bas yang berlari di antara Shah Alam untuk Stulang Laut Ferry Terminal.PENGENDALI BAS TERBAIK
 • Southern Putra Liner

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.

Sekarang, anda juga boleh menempah tiket Bas Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal secara global dengan kami di sini - https://www.redbus.com/bus-ticket/shah-alam-to-stulang-laut-ferry-terminal

dan Sepanyol di sini - https://www.redbus.com/es-419/pasajes-de-bus/shah-alam-a-stulang-laut-ferry-terminal

JAMINAN REDBUS

 • PROMOSI YANG MENARIK
  Nikmati diskaun setiap kali anda menempah tiket dengan kami
 • PILIHAN YANG DIPERCAYAI
  Lebih 17 juta pelanggan yang berpuas hati seluruh dunia
 • PILIHAN BAS YANG PELBAGAI
  Lebih dari 80 operator bus menghubungi lebih 800 laluan seluruh Malaysia dan Singapura
 • PENJADUALAN SEMULA YANG MUDAH
  Ubah tarikh dan masa perjalanan anda dengan mudah

Beli tiket bas pada harga terbaik di redBus

Kini anda boleh menempah tiket dalam talian dari Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal di redBus.my. Tawaran-tawaran daripada redBus tersedia dari semasa ke semasa apabila menempah bas. Lalui prosedur penempahan yang selamat dan mengembara dengan penuh selesa.


Tawaran Tiket Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal

redBus memberikan tawaran dan potongan harga yang luar biasa kepada pelanggannya semasa membuat tempahan online tiket bas. Pelanggan dapat menikmati potongan hingga 20% pada tiket bas Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal mereka. Pilih mana-mana bas yang ada di laluan bas Shah Alam ke Stulang Laut Ferry Terminal dan jadikan perjalanan anda sangat berpatutan dengan meraih potongan sehingga 20% untuk tiket bas.

Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran menarik seperti di: /offers Do you want to exit reschedule flow?

¡